Horoscop Urania Balanta 12-18 Februarie 2012

Horoscop saptamanal Urania pentru Balanta - saptamana 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Balantei pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania Zodia Balanta:

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei foarte importantă devine de acum încolo, pentru nişte zile şi săptămâni, Casa muncii. De aici putem să tragem câteva concluzii: discuţii, sondarea unor posibilităţi de a lucra alternativ sau în paralel.

Este un semn dublu zodia Peştilor, Mercur este şi el un semn al jocului dublu. Nu atât negocieri, cât tatonări, informări, schimburi de idei, de impresii, acumulare de informaţii, pentru ca, la un moment dat, să se producă decizia şi opţiunea finală. Multe dintre persoanele născute în semnul Balanţei s-au plictisit de ceea ce au făcut şi vor să facă altceva.


VEZI VARIANTA VIDEO


De pe 3 februarie, de când Neptun a intrat în această Casă a VI-a, va opera de acum încolo pentru aprope 15 ani un sentiment de nemulţumire, pentru că nu fac ceea ce doresc, sau de nostalgie de a face ceva care undeva-cândva, în tinereţea lor a reprezentat un moment de mare mulţumire, de progres, de beneficiu, de succes sau de concordanţă cu întreaga lor structură şi atunci vor să facă ce au făcut în tinereţe.
Contextul este bun pentru cei ce vor să înceapă un lucru nou, pentru cei ce sunt încă tineri, pentru cei care au posibilitate de adaptare. Întregul context vorbeşte despre plierea pe o realitate complicată, multiplă, varianta duală este cea mai simplă, să aibă două locuri de muncă, două activităţi sau două preocupări.
Într-o primă parte a zilei să desfăşoare un tip de viaţă şi de muncă, iar după-amiaza, am spune că, este un fel de hobby de pe urma căruia pot să câştige bani sau câştigă bani într-un chip plăcut, agreabil, care le aduce aminte de tinereţe şi le permite să îşi desfăşoare, să-şi pună în aplicare, să-şi valorifice calităţi pe care le ştiau existente în structura lor, dar nu le-au folosit.
Acum le pun la treabă. Întreaga vocaţie, cum ar fi creaţia, inspiraţia, talentul, rafinamentul, gustul, puterea de a modifica şi de a transforma realitatea din jur într-una mai bună, mai frumoasă, mai performantă sau mai sensibilă artistic, este menită să le dea lor o bucurie, iar activităţii lor o valoare în plus.
Deocamdată nu discutăm despre ceea ce reprezintă salarizare. Putem să vorbim, însă, despre o tentativă de negociere a unui contract sau despre o discuţie de principiu care se poate produce grosso-modo în preajma datei de 12 februarie. Chiar dacă nu se produce pe 12 februarie o discuţie cu un posibil angajator, situaţia este amestecată, pentru că, pe de o parte, este ceva ce îi încântă, îi tentează, îi fascinează, îi bucură, dar există şi multă iluzie sau ambalare gratuită.
Probabil că, într-o primă parte, condiţiile oferite de respectiva persoană sau firmă sunt de natură să îi bucure pe unii. De fapt este o mică şmecherie la mijloc, este de natură să-i păcălească. „Vino, vino, că-ţi dau”, le promit marea cu sarea. Şi când ajung să fie angajaţii lor, subordonaţii lor, să te ţii, iese exact pe dos. Chiar dacă îşi respectă condiţiile stipulate într-un contract, ceea ce este partea nespusă şi neştiută, un regim de muncă, vecinătatea, calitatea umană sau riscurile asumate sunt nespuse.
Acestea, parafrazând un slogan celebru, nu sunt incluse în preţul pe care îl plăteşte un angajator. Dimpotrivă, reprezintă preţul pe care îl plăteşte cel angajat, adică cel născut în semnul Balanţei. Cred că ar trebui să se aştepte un moment mai înţelept, mai potrivit sau mai apt pentru a cunoaşte realitatea în sine. Un strop de răbdare, un pic de cercetare mai atentă a unui loc de muncă poate să fie benefică pentru aceşti nativi.
A te duce înainte, nevăzut, necunoscut, şi a accepta o propunere din prima fără să ai o cunoaştere solidă a viitorului loc de muncă sau, mai ales, a statutului acelui loc comercial, cum e firma, în ce stadiu e, e într-un pericol, e în faliment, ce parteneri are, ce politică de viaţă duce, cu ce oameni lucrează, în ce „minuni” s-au băgat şi care atrag riscuri, anchete sau oprobiul public, penalităţi ori riscuri de natură juridică. Costurile unei astfel de asocieri sunt foarte mari. În rest, săptămâna nu aduce alte probleme majore sau nu aduce acele elemente pe care noi să le intuim în mod vizibil.
Ceea ce mai putem spune, dar nu este obligatoriu să se valorifice, şi chiar dacă se valorifică probabil că este o chestiune secvenţială, este o atitudine de răceală, de tăcere, de ostilitate sau chiar de supărare care se poate instala pe 17 ori pe 18 februarie şi să dureze ceva timp între nativii din Balanţă şi nişte rude mai în vârstă sau părinţi.
Aici încep tot felul de ostilităţi şi opoziţii. Unul zici hăist, celălalt cea, mai mult de ambiţie, nu este vorba de o realitate care să justifice această poziţionare radicală. Probabil că fiecare îşi face ambiţia cu celălalt.