Horoscop Urania Balanta 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Balanta 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Balantei pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Balanta:

Pentru cei născuţi în semnul Balanţei săptămâna viitoare ar trebui să fie bună, frumoasă, specială sau, la limită chiar, senzaţională. Luna nouă vine să se aşeze pe o Casă ce priveşte la un anume palier sănătatea şi de aici ideea vindecării sau ameliorării sau a ridicării unei presiuni uriaşe psihice care i-a împovorat. Un diagnostic care nu se confirmă, o boală care regresează în chip vădit, o vindecare spectaculoasă sau o schimbare de tratament.

Aici îmi pare rău că trebuie să o spun, îmi pare rău pentru unii dintre cei care ascultă acum, nu medicamentele alopate şi nu tehnicile medicii clasice sunt cele care au succes sau în siajul cărora trebuie ei să se aşeze. Este bine să accepte terapii alternative şi toate formele de îngrijire a trupului care la un moment dat vor avea ecou şi asupra sufletului, asupra spiritului, în aşa fel încât armonia va începe să se arate a fi o realitate, nu doar o iluzie, o părere sau, cum se spune în medicină, un efect placebo. Vindecările sunt multiple, numeroase, reale, globale şi de lungă durată.

Este bine să ia în calcul o serie de terapii care prin funcţia lor complementară şi prin ecoul pe care îl au merg în multe alte locuri în organism de care aceştia nu se vaită la ora actuală. Nu-i doare, nu-i ustură şi nu le împovărează viaţa de fiecare zi un anume organ sau un anume segment anatomic. Dar, urmând un tratament, vindecă tot din cap până în picioare, chiar şi acele locuri care s-ar şubrezi peste nişte luni sau peste un an, doi, trei. În felul acesta se întremează şi se învigorează pentru viitor. Pe de altă parte vor observa sau vor identifica o persoană ciudată, tăcută, destul de motănoasă, adică duşmănoasă şi vicleană ori perfidă care le face destul de multe figuri şi zile fripte. Pot să o identifice şi pot, la un moment dat, să construiască o politică de apărare şi de anihilare a acelea.

La fel de bună poate să fie săptămâna viitoare şi în registrul legat de muncă, salarizare sau preţuire la locul de muncă. Se întâmplă o serie de evenimente care îi pun în situaţia de a-şi reconfigura fie programul, fie perspectiva, fie implicarea, fie relaţia chiar cu locul de muncă, fie să-l preţuiască, fie să se creeze nişte oportunităţi care, brusc, să dea o altă valoare acestui tip de activitate pe care o desfăşoară. Mai furtunoasă este Casa a VII-a şi cum unele dintre persoanele născute în Balanţă nu sunt chiar tot timpul anului atât de blânde pe cât s-ar părea, pe cât s-ar crede sau pe cât s-ar păcăli unii dintre nativi că sunt şi unii dintre parteneri că îi au la uşa lor. Din când în când Balanţele se dezechilibrează şi atunci fac destul de urât: sparg, strică, se înfurie, se supără, dau semne dintre cele mai brutale când ceva nu le convine.

Un astfel de moment, de rispotă drastică, într-o relaţie strict partenerială şi mai ales strict conjugală se poate înregistra între 24 şi 26 februarie. În rest lucrurile par să ţină de un bine financiar despre care noi am mai vorbit, pot primi o serie de avantaje, pot căpăta o serie de obiecte sau li se pot încredinţa utilaje, aparatură, obiecte de inventar pe care să le expoateze şi de pe urma cărora să câştige bani pe un termen destul de lung. Pe de altă parte, se pot implica în transformarea unor elemente de patrimoniu în elemente de capital. O bucată de pământ să fie inclusă într-o formă de activitate comercială şi acela să fie nu doar aportul adus în acea societate, ci elementul cel mai important, pământul să fie lucrat, utilajul să producă ori pământul cu utilajul să alcătuiască o activitate complexă, poate chiar redutabilă prin rezultatele de-a lungul timpului.

Estimează la această oră mai puţin câştigul. Peste nişte ani îşi vor da seama ce bine au făcut urmând acest îndemn, acest gând, acest vis, cum vreţi să-i spuneţi, şi neţinând cont de multe dintre avertismente, angajându-se într-o activitate constantă şi susţinută, să ajungă la un beneficiu dintre cele mai speciale.