Horoscop Urania Balanta 26 Februarie 3 Martie 2012

Horoscop Urania Balanta 26 Februarie 3 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Balantei pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop Urania Zodia Balanta:

Pentru cei născuţi în semnul Balanţei horoscopul săptămânii viitoare aduce o probă de foc legată de locul de muncă, mai ales în preajma adtei de 3 martie sau, precis, chiar în ziua de 3 martie sunt posibile nemulţumiri, revolte sau acumularea unor tensiuni care stau gata să izbucnească. Nu ştiu dacă pe 3 martie se produce scânteia care să permită combustia acestui amestec care mocneşte în jurul unui nativ din zodia Balanţei.

Probabil că sunt motive conjugate, de proporţii şi de valori diferite, dar care toate alcătuiesc o stare de nemulţumire generală, de revoltă, de respingere, de refuz şi de inacceptare sau de incapacitate de adaptare la stres şi la condiţiile de criză. Astfel că, la sfârşitul săptămânii viitoare unii îşi vor propune să îşi schimbe viaţa, vor încerca să facă mişcări spectaculoase mai ales din punctul de vedere al locului de muncă.

Dacă pe 26 februarie sunt posibile o serie de discuţii de principiu cu privire la o activitate mai ales într-un regim partenerial care priveşte integrarea într-un grup, într-un colectiv, în schimb în aceeaşi zi de 3 martie lucrurile se radicalizează şi tot ceea ce este construit pe această axă Peşti-Fecioară începe să fie alimentat sau întărit de ceea ce se construieşte pe axa Rac-Capricorn.

În acest context se poate spune că ziua de 3 martie este pentru cei născuţi în Balanţă mai complicată şi Balanţele seamănă din această privinţă cu nativii din Berbec la capitolul încercări. Soarele lor va primi cuadraturi de la Lună, va primi cuadraturi de la Pluton şi opoziţii de la planetele din Berbec. Este mai greu să te simţi bine când eşti Balanţă într-o astfel de zi pentru că există numeroase premize pentru dizarmonie sufletească, trupească, familială, poate chiar conjugală, partenerială cu siguranţă pe multiple planuri.

Sunt vizaţi şi cei care activează în societăţi comerciale sau sunt patroni mai mici, mai mari, nu contează, desfăşoară o activitate lucrativă şi trebuie să se integreze într-un colectiv ca să muncească, să coopereze, să lucreze.

Dacă până nu demult lucrurile ţineau de domeniul iniţiativei şi al entuziasmului, acum ţin de domeniul discuţiilor, al certurilor şi al convulsiilor verbale, mai ales că după 2 martie Mercur intră în această Casă a VII-a şi îi transformă pe aceşti nativi în nişte vorbăreţi, nu tac, nu înghit, dau replica imediat, spun, vorbesc, comentează şi sunt chiar foarte dispuşi să se certe, deşi, prin firea lor, au posibilitatea să mai lase de la ei, să mai treacă, să mai înghită.

Acum taxează tot, ştampilează tot, etichetează tot şi nu doresc să ierte pe nimeni. Într-o astfel de conjunctură astrală, în care se pun destul de multe premize pe nişte planete aşezate şi pe semnele cardinale care vorbesc despre ligiditatea în principiu, dar există şi multe planete aşezate pe semnele duble care vorbesc despre alternativă sau nevoia de a schimba şi compensa ceva ce există cu ceva ce îşi doresc sau s-ar putea.

În final nu cred că vor renunţa la ceea ce au în favoarea a ceea ce nu au încă sau nu au sigur, sau este doar o dorinţă vagă. Rămâne, însă, ca o certitudine nemulţumirea lor complexă generală. Într-un alt plan al realităţilor astrologice, care pot să determine modificări în viaţa de fiecare zi a acestor persoane, se poate spune că locul Casei a VII-a care priveşte şi relaţiile matrimoniale este destul de atacat. Din acest acest punct de vedere, aceeaşi zi de 3 martie aduce tensiuni conjungale, aduce nemulţumire, început bun şi sfârşit prost. Se aşează oamenii la masă râzând şi se ridică de la masă certându-se.

De foarte multe ori certurile conjugale pleacă de la fleacuri, sunt nemotivate, sunt exacerbate, dar sunt justificate sau au ca substrat o iritare generală care pleacă de la chestiuni majore, care are alte rădăcini în timp şi altă amploare şi altă profunzime, astfel încât cei născuţi în Balanţă se pot certa în preajma datei de 3 martie, pot să creeze stări tensionale în casă, stări conflictuale puternice, nemulţumiri şi stres.

Le pot provoca ei înşişi, deşi nu îşi doresc asta. La rândul lor, nici ei nu sunt destul de liniştiţi şi probabil că ceea ce stârnesc este de natură să se întoarcă împotriva lor cu aceeaşi proporţie, cu aceeaşi tărie, adică să primească şi ei replici pe măsură.