Horoscop Urania Capricorn 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Capricornului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Capricorn:

Pentru cei născuţi în semnul Capricornului excelentă ar trebui să fie săptămâna viitoare o Casă a drumurilor scurte şi plăcute legate de călătorie, distracţie, învăţătură, performanţă personală, cunoaştere prin contact direct cu natura sau, după caz, cu un lăcaş religios sau cu un muzeu, a unor forme de viaţă pe care nu le-au frecventat întotdeauna, cum ar fi o viaţă creştinească, o viaţă de obşte, o viaţă artistică sau forme de viaţă pitoreşti.

VEZI VARIANTA VIDEO


Să trăiască printre ciobani, să se ducă printre tăietorii de lemne în pădure, să trăiască printre culegătorii de fructe sau printre cei care desfăşoară activităţi legate de o componentă estetică, florari, balerini, design-eri, croitori şi aşa mai departe. Este un moment în care toate drumurile se însoţesc cu o câtime de câştig şi de benficiu. Şi simplul fapt că se destind, se relaxează, se odihnesc, că se îmbogăţesc cultural sau spiritual ori intelectual sau enciclopedic, învaţă multe lucruri, că râd, cântă, dansează, mănâncă şi beau, că se întâlnesc cu persoane agreabile, din toate punctele de vedere condiţiile care se întrunesc sunt bune şi chiar sunt de valorificat.

Nu are niciun rost să facă acum pe asceţii, să scuture din cap şi să respingă ideea unei petreceri sau a unei întâlniri cu nişte persoane de pe urma cărora vor avea un beneficiu ca şi cum le-ai da o lămâie. Nu li se oferă din punct de vedere astral zeamă acră care să le străvezească dinţii, dimpotrivă, li se oferă miere şi alinare. Sunt momente foarte bune pentru a reuşi la un examen, la o probă, mai ales dacă este vorba de persoane mai tinere, elevi, adolescenţi, studenţi, tineri în general, care doresc să se afirme şi care au un talent. Acest talent în mod normal, din punct de vedere astral, încă nu este şlefuit, nu e vorba de o performanţă, de un maestru, ci este vorba de o etapă de început. Se duc la cineva care are competenţă să îi asculte, să le dea o notă, să le dea un sfat, să îi îndrume.

Din acest punct de vedere, chiar şi părinţii care au copii născuţi în Capricorn şi care vădesc un talent muzical, plastic, literar, ctoricesc, poate chiar şi sportiv, să îl cultive şi să îl cerceteze la un nivel mai elaborat, mai responsabil, ceea ce ar putea să constituie o pregătire pentru viitor, o meserie, un destin sau o a doua ipostază, un fel de alternativă. Să zicem, băiatul este foarte înzestrat pentru matematică şi discipline exacte, dar, în paralel, poate să cânte la pian sau poate să facă nişte cursuri de pictură. Dau nişte exemple care ţin de zodia Peştilor ce defineşte acum acest tranzit. Dacă se va duce cu odrasla la o astfel de examinare vor avea exact imaginea putinţei lui, a evoluţiei, a stadiului la care se află sau a tipului de înzestrare.

Poate să fie doar o abilitate, poate să fie un har, un talent, dar poate să fie o vocaţie sau un cumul de calităţi care să-l transforme într-o persoană de excepţie în viitor dacă se pregăteşte şi cultivă toate aceste talente şi abilităţi înnăscute. Este un moment al discursului inteligent şi diplomatic ori eficient, după cum este şi momentul atenuării unor animozităţi şi conflicte la nivel minor, modest sau cu rude oarecum îndepărtate. Rămâne la fel de importantă şi plină de surprize Casa a IV-a. Surprizele nu sunt neplăcute, dimpotrivă, unele pot să fie chiar aducătoare de beneficiu.

Sunt în continuare marcaţi de prezenţa planetei Pluton care le reconfigurează din temelii existenţa. Deocamdată Pluton nu face un aspect armonic cu Jupiter, îl va face peste nişte săptămâni. În vederea acelui moment, când vor trebui să fie la înălţime, pentru că întâlnirea cu o combinaţie atât de rară, un trigon între Jupiter în Taur în semn de pământ cu Pluton în Capricorn, tot sem de pământ, adică trigonocraţie, nu se mai întâmplă niciodată în existenţa lor, pentru că chiar dacă peste 12 ani Jupiter va reveni în Taur, nu va mai fi atunci Pluton în Capricorn, deci adio trigonul, adio aspectul bun astrologic şi adio acest culoar de excepţie care li se oferă.

Prin urmare este bine să se pregătească de pe acum să fie la înălţime cu privire la schimbarea statutului, dacă sunt adulţi şi sunt căsătoriţi sau într-o relaţie. Trebuie să îşi asume riscul, dar şi responsabilitatea de a deveni părinţi. Apoi trebuie să asculte şi de rugăminţile partenerului care doreşte un copil. Că este doamnă sau domn, nu toţi într-un cuplu doresc într-un anume moment să îşi complice viaţa cu un copil. Amână, explică, complică, se eschivează, ba unii ajung să se şi despartă pentru că nu vor să aibă copii, nu vor să aibă răspundere. Acum este un moment foarte important de greutate astrală şi încetul cu încetul săptămânile următoare vor pune degetul în existenţa fiecăruia, arătând nevoia imperioasă de a se echilibra prin maternitate sau paternitate ori, dacă au copii, nevoia de a se ridica la un alt nivel.

Standardul lor este cam mic, este cam puţin, oferă prea puţin relaţiei părinte-copil şi atunci trebuie să crească şi ei, să înflorească, să se dezvolte alături de copil. Pentru alţii poate să fie vorba de dezvoltarea unei cariere într-un plan artistic şi, în sfârşit, pentru o serie de persoane care s-au născut în zodia Capricornului această primăvară le poate aduce experienţe sentimentale care sunt un amestec între bine şi rău, între plăcut şi neplăcut, între o iluzie fermecătoare şi o deziluzie şi o amăgire amară, dar amară rău de tot. Pentru astfel de ipostază trebuie să se pregătească de pe acum, să ştie când să spună nu, să ştie când să spună da şi vă veţi întreba cum este posibil acest lucru.

De obicei oamenii greşesc cel mai puternic şi adesea când este vorba de o relaţie afectivă. Dar sprăm că vom rămâne împreună, astfel încât săptămâniile viitoare să tot disecăm acest risc care începe să sune foarte-foarte tare pentru cei născuţi în Capricorn. Vă spun de pe acum că jumătatea lunii martie se asociază cu nişte combinaţii cam nefericite.