Horoscop Urania Fecioara 12-18 Februarie 2012

Horoscop saptamanal Urania zodia Fecioarei 2012 - Horoscop saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania Zodia Fecioara:

Pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei săptămâna viitoare începe să devină fundamental schimbată şi deosebită odată cu intrarea planete Mercur în semnul Peştilor, în Casa a VII-a a parteneriatului,  din astrograma, ceea ce într-un ansamblu de conotaţii şi legături, şi corespondenţe astrale s-ar traduce prin ameliorarea relaţiilor parteneriale, posibilitatea de a sesiza vicii într-un contract, posibilitatea de a vedea şi a înţelege lucruri pe care nu le-au văzut şi care nu le-au înţeles aproape un an de zile. De un an de zile poate trăiesc în eroare ori într-un context în care evidenţele nu erau şi pentru ei, erau doar pentru alţii.




VEZI VARIANTA VIDEO



Pentru aceşti nativi întregul context astral funcţioneazăca şi cum ar deveni brusc mai buni, mai performanţi, mai inteligenţi şi mai subtili decât au fost în alte dăţi. Mintea lor funcţionează la capacitate maximă într-o dimensiune a subtilităţii, a rafinamentului, al percepţiei lor extrasenzoriale, ceea ce lor nu le este neapărat caracteristic. Feeling-ul, impresia, telepatia, inspiraţia de o clipă, ferul, toate aceste lucruri suave, impalpabile încep să devină foarte importante, foarte active şi foarte eficiente pentru ei.
De aceea sesizează ce nu au sesizat, văd ceea ce nu au văzut, înţeleg ceea ce nu au înţeles şi acţionează cum nu au mai acţionat până acum, mai bine, mai prudent, mai înţelept, mai adecvat, mai util sau cu o altă bătaie în timp asupra întregii lor construcţii personale. Au întreaga motivaţie perfect justificată astrologic, chiar dacă ea aparent nu este justificată familial, economic, social, partenerial.
Mulţi vor avea impresia că acţionează pe baza întâmplării, a hazardului, a impresilor subiective, a unor mânii de moment sau ale unor indiferenţe de moment. Cei din jur nu vor înţelege motivul adevărat. Culmea este că, în într-unele cazuri, nici nativii înşişi nu vor înţelege foarte exact care este mobilul care a provocat o anume decizie, ce i-a determinat să aibă o anume reacţie.
Dacă s-ar psihanaliza probabil că ar ajunge încetul cu încetul şi la această concluzie, dar sunt persoane care nu au timp, nu ştiu, nu pot, nu au chef sau nu le spune nimic acest domeniu al introspecţiei. Ceea ce se petrece cu fiinţa lor este o realitate pe care, chiar dacă nu o cunosc, ea îşi urmează cursul. Sunt dependenţi de această construcţie astrală, de această ţesătură de influxuri aşa încât, până la urmă, ei intră, fără să ştie, vor nu vor, în acest con. Din fericire, conul este favorabil lor. De aici foarte multe decizii inspirate.
Înţelegerea verbală, comunicarea, schimbul de idei, cuvintele deţin un loc extrem de important. Sunt fiinţe mult mai maleabile decât au fost până acum, diplomate, rafinate, plăcute, ştiu să joace un joc. Fără să fie jocul prefăcătoriei, este un joc al atitudinii care place, convine, care atenuează nemulţumirile şi asperităţile, stiinge tot felul de ecouri nemulţumitoare sau pline de îngrijorare ale unor parteneri.
Reuşesc să le câştige acelora încrederea, să facă impresie bună, să se facă plăcuţi, insist, fără să se prefacă sau să joace un personaj care nu are legătură cu ei. Nu. Este vorba de o latură reală a firii lor care însă a fost estompată.
Acum ea este scoasă în prim-plan, este accentuată şi începe să domine celalalte trăsături de caracter care s-au manifestat din plin. Multe sunt aspectele astrale care mă fac pe mine de acum încolo să vă mai vorbesc despre o anume dimensiune. Şi anume faptul că ei sunt răscoliţi de tranzitul lui Marte prin chiar zodia lor Fecioară, care este şi retrograd, aşa încât se poate vorbi şi de renunţări, răzgândiri, întârzieri şi amânări, de a trece la faptă, de a trece la acţiune, de a decide, multe lucruri pe care şi le doreau, multe evenimente pe care le-ar fi dorit finalizate cât mai repede sau alte ipostaze de viaţă şi activitate pe care şi le-ar fi dorit începute mai repede sunt acum supuse unei probe a timpului.
Încep să se poarte ca un filosof chinez care ştie că timpul are o funcţie fundamentală, şi anume aceea de a permite lucrurilor să se petreacă atunci când este timpul lor şi nu timpul altora. Capătă răbdare în faţa unei dimeniuni în care nici nu încearcă să o cunoască foarte bine. Faptul că un contract s-ar putea semna peste două luni sau peste şase luni, sau peste doi, pe ei nu îi mai sperie. Privesc totul cu înţelepciune şi răbdare şi îşi spun, ca şi cum s-ar fi hrănit din înţelepciune budistă, dacă ceva trebuie să se întâmple este inutil este să te agiţi, dacă ceva este menit să nu se întâmple este inutil să te agiţi.
Pentru aceşti nativi contextul astral aduce destul de multe elemente bune. O activitate fructuoasă sau benefică ori esenţială cu privire la bani. Apoi, o serie de discuţii menite să pună la punct nişte detalii care ţin mai mult de atitudine şi sentimente.
Aici nu mai este vorba de contracte, suntem pe un alt plan, pe un alt aspect astrologic. Precizia, minuţia, vocaţia detaliului ţine acum cu cei născuţi în Fecioară şi îi pune în situaţia de a face precizările necesare, delimitările necesare într-un dialog, într-un vârtej de idei sau într-un conflict care se desfăşoară mai ales verbal.
Apoi sunt o serie de stabilizări, delimitări şi intenţii de cunoaştere la nivelul sentimentelor atunci când avem de-a face cu o poveste în care este implicată inima şi în care sufletul este pus de-o parte şi este chemată să gândească şi să decidă raţiunea. Se înţelege că această atitudine este total opusă vieţii afective, dar într-un astfel de context ei nu pot să aibă pe 17 şi 18 februarie decât nişte tendinţe raţionaliste.
Se poartă ca nişte entomologi care studiază un fluture sau o insectă, o cântăresc, o măsoară, o descriu şi o fixează undeva în insectar. Cam aşa vor proceda şi cu sentimentele lor, le cercetează, le măsoară, le cataloghează şi, indiferent de concluzie, că le place sau nu, o vor defini ca atare.
Apoi, să ne aducem aminte de chinez, vor spune „Dacă ceva este să dureze din punct de vedere afectiv, de ce să mă mai enervez? Dacă ceva este de natură să strice relaţia, având în vedere că deja m-am lămurit cu cine am de a face, este inutil să mă supăr”. Şi uite cum îşi simplifică viaţa cei născuţi în zodia Fecioarei.