Horoscop Urania Fecioara 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Fecioarei pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Fecioara:

Celor născuţi în zodia Fecioarei săptămâna viitoare le accentuează problemele parteneriale, cu cei cu care Fecioarele au stabilit relaţii comerciale sau relaţii de afacere, sau de cooperare ori cu duşmanii propriu-zis sau chiar cu familia. De multe ori însă familia are şi o componentă duşmănoasă. Cele mai mari conflicte şi ura cea mare se instalează după o poveste de dragoste de obicei la fel de mare, aşa încât este momentul prilnic pentru atenuarea unor disensiuni, pentru calmare, pentru luciditate, pentru blândeţe, pentru indiferenţă.

Este momentul când toate răscolirile şi toate exagerărirle, şi toate derapajele sentimentale, de limbaj sau atitudinale să fie corectate, să fie eliminate sau să fie compensate de o conduită exemplară care să îi facă pe ceilalţi să îşi schimbe ei părerea, să îşi schimbe politica şi reacţia, să gândească altfel faţă de un nativ din Fecioară şi în felul acesta să îi transforme în nişte fiinţe cooperante. Duşmanilor o astfel de atitudine înţeleaptă, bună, blajină, creştinească, este de natură să le mai taie unghiuţele, aşa încât aceeia nu mai pot să zgârie sau, şi mai rău, să sfâşie. Este momentul împăcărilor între soţi, al duioşiei, al tandreţii, al intimităţii, al bucuriei, regăsirii, al comuniunii sufleteşti şi, pentru cei care până acum sunt singuri, de acum încolo se poate ivi chiar un partener.

Multe dintre elementele care contribuie la repoziţionarea lor ţin chiar de statutul lor personal. Nu se mai suportă atât de arţăgoşi, nu se mai suportă pe ei înşişi a fi mereu morocănoşi, distanţi, reci şi, în final, singuri sau mai puţin înconjuraţi de afectivitate. Unii dintre cei născuţi în semnul Fecioarei pot să facă o adevărată criză în ideea în care vor şi ei să fie iubiţi, vor şi ei să aibă prieteni, vor şi ei să aibă o familie care să îi protejeze, să îi preţuiască, vor şi ei să e împărtăşească din bucuriile fireşti ale tuturor relaţiilor parteneriale. Vor şi ei să se împace bine cu colegii, cu cei cu care lucrează la un proiect. Şi nu vor să se mai certe cu nimeni, vor să se împace şi cu duşmanii şi cu toţi cei care l-au invidiat pe un nativ din Fecioară sau chiar cu cei care i-au pricinuit destul de multe necazuri.

Sunt dispuşi într-un exces de sentimentalism să şteargă cu buretele tot, să ierte şi să depăşească această etapă. Este, într-adevăr, un gest foarte inspirat. Pe o astfel de conjunctură astrală multe dintre litigii, dintre procese sau dintre conflictele cu o componentă juridică pot să capete altă valoare şi mai ales să capete alte direcţii. Să renunţe la proces, să-şi retragă plângerea, să reformuleze o serie de cereri, să cadă la pace în urma unui dialog sau în urma unei medieri realizată de prieteni, de cei apropiaţi sau de către specialişti, avocaţi şi mediatorii înşişi.

Chiar dacă nu se realizează acum, în această săptămână, premizele sunt puse, atitudinea este deja croită şi poate că este nevoie să mai treacă nişte zile până când se ajunge la o astfel de ipostază fericită. Oricum, încăpăţânarea, rigiditatea, ambiţia, răzbunarea, firea răutăcioasă şi cârtitoare nu sunt în nota acestui context astral, dar absolut deloc.

Dacă ele se manifestă ţin de un viciu de gândire şi de comportament profund înrădăcinat într-un nativ sau o nativă din Fecioară, şi atunci cei apropiaţi ar trebui să intervină, să le explice, să le atragă atenţia, să îi modeleze, să-i corijeze, să-i tempereze, în fine, după caz, să-i dea cu capul de realitate, adică să intervină într-un fel mai activ, mai dinamic, pentru ca ei să perceapă poziţia anapoda pe care s-au plasat şi lipsa de eficienţă sau chiar riscurile pe care şi le asumă tot ţinând-o în felul acesta.

De aceea, săptămâna este bună, e interesantă şi este profitabilă. Aceiaşi nativi pot să aibă un beneficiu material de mică valoare, un cadou, o atenţie sau o intervenţie modestă din punct de vedere bănesc sau material, dar care le face plăcere. Şi, cum se spune, gestul contează, este menit să le aducă şi o alinare sufletească. O serie de persoane, care chiar dacă nu au dare de mână, vin şi aduc un buchet de ghiocei sau o carte cadou, reprezintă pentru aceştia un bun prilej pentru a înnoda o prietenie şi o relaţie care nu a mai fost cultivată, chiar dacă valoarea acelui gest din punct de vedere material este nulă sau este simbolică

. Ar fi bine să ia aminte la o serie de entuziasme care îi bântuie cum că ar trebui să intre în politică, ar trebui să se afirme, ar trebui să vorbească cine ştie pe unde în piaţa mare. Nu este momentul afirmărilor cu componentă ideologică sau cu implicare de acest fel. Simt nevoia să se identifice prin apartenenţa la un grup, simt nevoia să fie ei înşişi valorificaţi şi identificaţi de ceilalţi ca fiind nişte persoane care iubesc filmul sau muzica rock, sau acţiunea, sau inteligenţa practică pusă în slujba unei idei sau unei forme de activitate economică menită să le dea un statut special, să se îmbogăţească.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să intre în tto felul de medii tulburi, să cultive oameni cu dosare complicate şi să păstreze vecinătăţi turmentate lângă ei. E bine să-şi trieze prietenii şi, oricum, până la vară e bine să nu intre în nicio structură socio-umană, profesională sau de interes religios, politic sau chiar juridic.

Sunt riscuri liber aumate, dar şi inutil asumate, sunt ceea ce se cheamă o tinichea de coadă, şi încă una mare, la un dosar. Chiar dacă nu e vorba de dosarele odioase de pe vremuri, este vorba de un dosar metaforic vorbind, adică tot ceea ce ţine de o persoană, ceea ce se ştie şi îl reprezintă.