Horoscop Urania Fecioara 26 Februarie 3 Martie 2012

Horoscop Urania Fecioara 26 Februarie 3 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Fecioarei pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop Urania Zodia Fecioara:

Încep prin a face o precizare. Puţine dintre anticipările mele astrologice, pe care le voi rosti cu privire la zodia Fecioarei, cred că se vor adeveri şi dacă se vor adeveri cred că va fi vorba de un număr mic sau de cazuri particulare. Spun toate acestea pentru că întreaga încărcătură astrală este de natură să dea existenţei unora dintre nativi o dimensiune spectaculoasă. Dar, probabil că, cei mai mulţi nu o vor trăi în ipostaza pe care eu o voi explica în minutele următoare.

De ce tocmai eu ca astrolog refuz să cred că această anticipare nu priveşte masa mare de nativi din acest semn? Pentru că impactul acestui context astral trebuie să îşi găsească logica într-un destin uman şi să îşi găsească corespondentul într-o tipologie de aşa natură încât să se plieze şi să se muleze perfect momentul necesar pe locul din destin necesar. Şi s-ar putea ca acest context să nu se petreacă. Veţi spune că o astfel de gândire sau de atitudine este posibil să se valorifice oricând peste an şi mai mult decât atât pentru toate zodiile.

Se înţelege că este un principiu care funcţionează, dar nu întotdeauna funcţionează la acest nivel de excepţie, cum se petrece cu cei născuţi în semnul Fecioarei. De ce spun asta? Mai întâi pentru că avem de-a face cu o zi fatidică. Este vorba, evident, de 3 martie. Acest Marte la 13 grade în Fecioară reprezintă pentru Fecioară un loc vulnerabil. Se va afla la o opoziţie la grad perfect cu Soarele la 13 grade Peşti, evident în Casa a VII-a a relaţiilor, să le spunem, una peste alta, parteneriale.

Deşi noi vom începe să detaliem fiecare strat în parte. Şi atunci primul strat ar fi nu atât cel conflictual, cât cel juridic explicit, procesual, şi este logic că nu toţi cei născuţi în semnul Fecioarei se află acum implicaţi într-un proces, un proces pe rol în desfăşurare.

Într-o astfel de situaţie lucrurile cunosc o încleştare, o învrăjbire de o asemenea intensitate încât ar fi mai bine ca acea confruntare în faţa instanţei, administrarea probelor, audierea, pledoaria vocaţiilor, depunerea de mărturii, realizarea unor concluzii pe care să le facă o serie de experţi să nu se petreacă fie în ziua de 3 martie, fie în preajma acestei date, ca un vortex, ca un vârf, ca un maximum al unui vârtej cosmic care îi transformă pe aceşti nativi într-un fel de victime ale justiţiei sau de persoane care sunt luate pe sus de un curent care îi transformă mai de grabă în victime colaterale. Dar în ciuda faptului că sunt colaterale sunt mai rănite decât cei în cauză propriu-zis. Apoi, al doilea strat, pe verticala acestor semnificaţii, dacă mergem mai adânc cu analiza, priveşte naşterea, acutizarea şi explozia unor conflicte.

Se poate vorbi de ură, de duşmănie, chiar dacă nu sunt sentimente frumoase şi nobile, din păcate, ele există, aşa încât asă nu fim perfizi şi să nu le invocăm sau să nu le luăm în calcul.

Tot felul de rivalităţi pot să izbucnească în preajma datei de 3 martie şi să se manifeste sub forma unui complot, unui atac de o vehemenţă incredibilă, a unor conflicte care chiar dacă nu au o componentă agresivă, adică nu se lasă cu bătaie, sunt violente prin exprimare, prin conţinut, prin intenţie şi clocotitoare prin trăire şi simţire. Combinaţia este foarte interesantă pentru că îi obligă pe cei născuţi în semnu Fecioarei să dea un pas înapoi.

Nu este vorba de o replică. Cei născuţi în acest semn nu sunt acum în situaţia să fie nişte luptători. Sunt mai de grabă în defensivă, se pliază pe moment, încearcă să obţină măcar pentru a-şi apăra pielea, pentru nişte zile şi săptămâni, statutul de observator. Vor mai întâi să vadă ce se întâmplă ce-i cu ei, dincotro vine pericolul, cât este de mare, dacă îi va atinge, până unde se va merge, cât va dura. Sunt chestiuni de strategie, de pliere şi reaşeza în faţa acestor conflicte.

Probabil că cei mai vizaţi sunt cei tineri. Probabil că cei mai vizaţi sunt bărbaţii, dar aceasta este o analiză secvenţială care nu este obligatorie. Pot să intre în acet context de analiză foarte bine şi femeile.

Se asociază cu suferinţă interioară, cu nemulţumire, cu uimire, cu mâhnire. Mulţi se vor întreba „De ce eu”, alţii se vor întreba „Tocmai mie mi se întâmplă? Eu care am făcut atâtea lucruri bune?”. Vor constata o discrepanţă, o lipsă de logică. Au făcut mult bine şi primesc rău, au fost corecţi şi sunt trataţi ca infractori, au fost cinstiţi şi sunt anchetaţi ca şi cum ar fi nişte persoane cu o gândire frauduloasă şi cu o practică precară şi vicioasă. Multe dintre dorinţele şi aleanurile lor sunt acum călcate în picioare de o serie de evenimente care vin brusc. Cum spuneam, este un segment atât de puternic încât este imposibil să-i atingă pe toţi. Îi va atinge pe unii. Probabil pe cei mai importanţi.

În aceeaşi zi de 3 martie se mai poate vorbi de o contradicţie, de o divergenţă între prieteni, prietenie, sentimente, datorie, încredere, ajutor şi singurătate. Se poate asocia această lecţie dură de viaţă şi cu o chestie care la nivelul percepţiei subiective este trăită ca o mare dezamăgire.

Unii prieteni pot să întoarcă spatele sau pot să tacă într-un chip vinovat, nevrând să se oblige sau să se complice şi să sară în ajutorul câte unui nativ din zodia Fecioarei. Apoi Casa sentimentelor este complicată, chit că, aşa cum spuneam şi săptămânile trecute, un trigon regal care operează de nişte săptămâni, şi va mai opera, funcţionează pe baza unor relaţii armonice, dar între planete prost plasate şi conflictuale, ba poate chiar malefice.

Aşa încât lucrurile sunt amestecate. Ar trebui să ne îndreptăm atenţia tot spre ziua de 3 martie în ceea ce-i priveşte pe aceşti nativi şi pe segmentul banilor. Nu aş face neapărat o legătură între tot ceea ce am spus şi bani, ca şi cum ar fi o consecinţă firească. Concâflictul cu pricina duce la o pierdere de bani sau banii cauzează aceste disensiuni sociale.

S-ar putea ca lucrurile să meargă în paralel, s-ar putea ca pentru unii problema bănească să nu apară, totuşi neputinţe, stres, blocaje, opriri de conturi, somaţii, discuţii complicate şi dificile în care cel născut în Fecioară nu prea mai are ce să spună, mai mult tace şi înghite cu privire la bani, plăţi, datorie.

Dacă până în dimineaţa zilei de 2 martie Mercur se află în Casa a VII-a şi mai poate să contribuie cu anume blândeţe sau cu anume înţelepciune, sau cu o anume indiferenţă, sănătoasă până la un punct, toate aceste conflicte după 2 martie Mercur intră în Casa banilor şi accentuează aceste discuţii.

Unele dintre ele vor fi obositoare, agasante şi repetitive. Se va vorbi mereu despre acelaşi lucru, se reia acelaşi subiect, se repune pe tapet a nu ştiu câta oară aceeaşi problemă. Uneori se bate apa în piuă, alteori se vorbeşte degeaba. În unele situaţii, dacă se acţionează repede, se pot obţine paşi eficienţi şi rezolvări fructuoase.

Dacă se amână decizia sau din varii motive nu este posibil să se treacă la o descătuşare a acestei situaţii complicate, şi prinde 18 martie, atunci înseamnă că rezolvarea finală se va petrece abia în a doua parte a lunii aprilie.