Horoscop Urania Gemeni 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Gemenilor pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Gemeni:

Pentru cei născuţi în semnul Gemenilor lucrurile sunt amestecate, nu aş spune că se complică, dar se diversifică şi la un moment dat se ajunge la o ipostază în care cred că termenul cel mai potrivit ar fi patinarea. Ei patinează mai ales din persectiva acuităţii percepţiilor. Nu mai sesizează corect, încep să se îndoiască de ei, de ceilalţi, de realitate. Mesajele sunt încărcate de un disconfort, ceva nu se leagă, ceva iese dintr-un cadru logic. Jocul între aparenţă şi realitate este puternic, conotaţia înşelării sau a înşelătoriei este mare pentru aceşti nativi.

VEZI VARIANTA VIDEO


De aici riscul de erori dacă decid, dacă vorbesc sau riscul unor decizii pe care nu pot să spun că le-aş denumi lipsite de înţelepciune, ci lipsite de raţiune. Nu sunt foarte lucizi şi nu sunt logici în aceste momente. Mercur, guvernatorul lor, este într-o zodie care le joacă feste. Este într-o ipostază care îi transformă în nişte fiinţe uşor indiferente, uşor indolente, adormite sau care încep să judece din perspectiva sentimentelor. Se lasă cuprinşi de tot felul de stări care nu sunt în momentul acesta cele mai indicate.

Ba, mai mult, Mercur se aşează pentru Gemeni pe Casa a X-a, loc de demnitate, de rang şi de imagine. Unii dintre cei născuţi în acest semn zodiacal vor fi atacaţi. Vor fi atacaţi în cercul lor restrâns, dar tot despre imagine e vorba. Dacă au rang, notorietate sau dacă postura lor profesională şi socială are oarecare acoperire, atunci se poate vorbi şi de imagine, care începe săfie oglindită prost. Ceea ce au făcut se reflectă prost la nivelul auditoriului, al publicului, al opiniei publice sau la nivelul apropiaţilor.

Nici aceeia nu înţeleg exact şi reflectarea este însă distorsionată aşa cum se petrece cu oglinzile concave sau convexe de la circ care te arată când prea slab, când prea gras, dar, oricum, nu te arată aşa cum eşti în realitate. Această imagine care păcăleşte este elementul cel mai important. Este şi vulnerabilizant, este şi neplăcut, poate să-i scoată din sărite pe unii, poate să îi lase indiferenţi sau să-i împingă spre blazare. Se fac că nu văd, nu aud şi dacă văd şi aud ridică din umeri şi zic „puţin îmi pasă”.

Această lipsă de reacţie care ar fi la nivelul bunului simţ de multe ori justificată, acum poate că are o logică a ei. Poate că această platoşe de indiferenţă până la revoltă, cei de pe margine asistă şi zice „dar cum de nu te mobilizezi, dar cum de nu dai o replică, dar de ce tolerezi, dar de ce permiţi, dar de ce taci, dar de ce ridici din umeri, dar de ce întorci spatele”. Toate aceste observaţii pe marginea unui comportament vizibil discrepant faţă de realitate sunt justificate.

Dar justificată este şi atitudinea acestora care poate nu au suficientă forţă să se adune, simt că nu pot să se lupte cu cineva, cu situaţia sau cu grupul care începe să le devină ostil. Realitatea le scapă de sub control şi de cele mai multe ori cei tineri, cei naivi, cei slabi, cei impresionabili, cei vulnerabili pot greşi. Pe 13 şi 14 februarie se pot simţi prost. Pot să ia medicamente multe, să fie iritaţi, să fie supăraţi, să aibă reacţii epidermice, să facă urticarii şi alergie tocmai pentru că întregul sistem nervos, sistemul neurovegetativ este suprasolicitat, este iritat şi aceste convulsii din afară sunt lucrul cel mai periculos.

Cuvintele se transformă în otravă, mâncarea în otravă, medicamentele iarăşi creează toxine şi este inutil să iau în calcul acum şi să ne pierdem timpul cu datele tehnice care susţin această anticipare a mea astrologică, dar care o şi amplifică şi care o transformă într-o dominantă a acestei săptămâni. Chiar şi fără zilele de 13 şi 14 întreaga săptămână este complicată, doar că în perioada amintită se poate vorbi de un vârf, de un boom al acestei stări proaste. Ea se poate caracteriza printr-o formulă metaforică, dar şi foarte plastică, şi foarte explicită, şi anume a nu se simţi bine în pielea lor.

Pe 15 şi 16 februarie unii dintre aceşti nativi pot să aibă probleme care ţin de o instanţă, o depoziţie, o consultare juridică, probleme parteneriale, probleme contractuale. Să discute o chestiune juridică cu privire la un contract, fie el de muncă, de colaborare, fie un act cu vocaţie comercială.

Atenţie la tot ceea ce ţine de acum încolo, pentru nişte săptămâni, de aspectul economic. Toţi cei care au firme, desfăşoară activităţi lucrative, care presupun un contract, o colaborare, o marfă, o plată, o prestare de serviciu, o înţelegere, o intermediere, toate acestea încep să fie viciate chiar de către guvernatorul lor Mercur care îi transformă în nişte fiinţe care nu rezistăla presiunea psihică, nu mai au chef să dialogheze, li se face lehamite de argumentele celuilalt şi cedează repede poziţii importante pentru el însuşi.

Nu o dată poziţii cheie, încât partea adversă sau partea cealaltă contractuală se miră ce repede a câştigat, ce succes facil a avut. Facil-facil, dar nu este meritul lor, ci este vina celuilalt, adică a Geamănului. De aceea, toate reacţiile subiective este bine să fie ţinute sub control, pentru că ori de câte ori se va discuta şi se va negocia Geamănul nu va fi în formă.

Atenţie şi la tot ceea ce înseamnă o chestiune patrimonială de familie bănească, o chestiune nu neapărat de investiţie cât mai ales de administrare a unor bunuri pe care le au, care le-au fost date spre păstrare, spre administrare, spre conservare, asupra tuturor lucrurilor care au avut la un moment dat o raţiune ce provine sau se explică, sau se referă la familie. Ori la părinţi, lucruri moştenite, ori părinţii trăiesc, dar o parte din averea lor sau din chestiunile materiale se transferă asupra copiilor.

Apoi este şi partea de necunoscut. Există şi partea de risc, de ghinion, partea de necunoscut de răfuială, de răzbunare sau de ţintă urmărită constant de nişte duşmani care urmăresc să pună mâna pe ceva din beneficiul unui nativ din semnul Gemenilor.

Zilele de 17 şi 18 trebuie să se asocieze cu o veghe deosebită asupra tuturor evenimentelor, discuţiilor, actelor, consecinţelor sau premizelor viitoare, într-o desfăşurare de negociere, de încheiere a unei minute, a unei înţelegeri sau a conflictului în sine. Pericolul, însă, nu a trecut şi, oricum, aceasta este o etapă, una dintre multele pe care vor fi obligaţi, vor nu vor, nu au ce face, trebuie să treacă prin aceste furci caudine până la începutul verii.