Horoscop Urania Gemeni 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Gemenilor pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Gemeni:

Săptămâna viitoare se anunţă agitată pentru cei născuţi în semnul Gemenilor. Cele mai importante elemente se petrec în relaţia cu imaginea lor publică, cu persoana lor pusă în discuţie, cu personalitatea lor care poate să alunece sau care poate să fie trasă în jos de o serie de comentarii, critici, bârfe sau sentimente dintre cele mai stranii, mai puţin explicabile şi mai confuze, mai încâlcite. Nu întotdeauna sunt motivate, dar îi impresionează într-un chip evident pe aceşti nativi.

Prietenia este o Casă încercată pentru că aici se anunţă, cel puţin din punct de vedere astrologic, o serie de situaţii care nu le fac plăcere şi nu îi liniştesc. Poziţii divergente, acuzaţii, întâlniri care presupun schimburi de cuvinte care ustură ori necesitatea replierii. Sunt obligaţi să tacă şi să înghită, să stea şi să suporte, să îndure acuzaţii, critici, comentarii sau chiar atacuri făţişe. Casa duşmanilor este în continuare controlată de Luna neagră care poate să aducă destul de multe pagube în ideea în care o serie de persoane doresc răzbunare, revanşă sau complotează împotriva unei persoane care trebuie destabilizată mai întâi din punct de vedere material.

Aşa cum este harta cerului pentru aceşti nativi, ea ne mai indică o serie de griji, nemulţumiri, spaime, probleme, conflicte, litigii de toate tipurile pe o relaţie cu patrimoniu, casa, averea, pământul, locuinţa în ansamblu, chiar dacă nu este o proprietate personală, şi tot ceea ce ţine de administrarea unor bani şi bunuri care nu privesc doar persoana unui nativ din Gemeni, ci priveşte responsabilitatea lui faţă de bunuri moştenite ori bunuri care aparţin întregii familii. Multe elemente vin din trecut, nu doar cele legate de patrimoniu. Vin dintr-o viaţă anterioară, vin din datorii karmice, vin din acumulări care presupun nevoia imperioasă de a rezolva o serie de episoade umane care au rămas neduse la bun sfârşit, o misiune faţă de cei din familie, faţă de propria persoană, faţă de societate, datorii neplătite, angajamente neonorate şi o serie de drumuri care au fost deschise şi lăsate de izbelişte, încărcând acum arborele genealogic dintr-o perspectivă ezoterică.

Aceşti nativi au de-a face cu plăţi care sunt karmice, cu încercări care sunt karmice şi ar trebui să le înţeleagă ca pe nişte praguri necesare de trecere. Într-o astfel de situaţie este foarte greu să te extragi tuturor întâmplărilor care vin cu o semnificaţie. Să nu uităm şi faptul că acest Chiron ce se află acum pe Casa a X-a, adică locul de înălţare al omului, de afirmare în societate, în plus în conjuncţie chiar cu Soarele, accentuează tot ceea ce ţine de avertisment. Un fel de “Uite ce ai păţit. Iată din ce cauză s-a întâmplat ce s-a întâmplat.” şi toate acete învăţăminte au rostul de a funcţiona ca şi nişte factori de interdicţie, de acum încolo să nu mai facă, să nu permită, să nu accepte, să nu cadă în capcana unei ipostaze şi aşa mai departe.

Probabil că unele persoane vor înţelege despre ce este vorba, cu siguranţă altele nu vor înţelege nimic, vor trăi chinuindu-se şi întrebând în stânga şi în dreapta de ce mi se întâmplă mie toate acestea. Sunt şi ipostaze pe care totuşi oamenii le pot domina, chiar dacă nu le pot înfrânge şi elimina definitiv din viaţa lor pot să limiteze efectele negative ale acestor întâmplări prin înţelepciune, prudenţă şi maturitate. Acest lucru este mai greu de găsit, dacă este vorba de fiinţe tinere.

Apoi este mai greu de găsit sau de întâlnit la aceşti nativi din zodia Gemenilor care îşi păstrează o doză de candoare, o doză de ingenuozitate în faţa tuturor evenimentelor pe care le trăiesc. Au de foarte multe ori senzaţia că sunt actori şi uneori se complac chiar cu drama din existenţa lor personală, ca şi cum ar fi co-autori la un destin care se scrie cu propria lor contribuţie şi în dimensiunea negativă, nu întotdeauna în dimensiunea pozitivă.