Horoscop Urania Gemeni 26 Februarie 3 Martie 2012


Horoscopul Urania zodia Gemenilor pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop Urania Zodia Gemeni:

Se mai schimbă câte ceva pe cerul astral al celor născuţi în semnul Gemenilor. Mai intai este vorba de un spor personal pe care îl obţin prin intermediul unor prieteni.
Primul aspect este cel al superficialităţii. Al doilea este legat de inconsecvenţă, de inconstanţă, de efemer. Multe lucruri se spun şi trec, multe lucruri se rostesc şi nu se pun în aplicare, multe lucruri sunt spuse şi de dragul de a nu sta oamenii liniştiţi. De ce să tacă dacă pot să complice viaţa cuiva şi atunci încep şi îl intoxică pe acela cu tot felul de idei, ipoteze, dar dacă şi cum ar fi dacă.

De aceea, nativii din semnul Gemenilor trebuie să se ţină destul de departe de tot felul de intenţii bune, care la un moment dat nu alcătuiesc un maximum de echilibru sau de siguranţă.

Poate că soluţia pe care le-o dă propria lor minte este mai bună, e un paradox, decât laolaltă mai multe sfaturi proaste sau care pleacă dintr-o relativă percepţie a realităţii înconjurătoare pentru cel născut în semnul Gemenilor. Se spune, de obicei, că media judecăţii de valoare a mai multor oameni reprezintă o formulă sigură, o reţetă categorică în a ne apropia de adevăr şi că ori de câte ori calculăm şi estimăm o realitate doar după capul nostru subiectivismul şi interesul personal sunt de natură să ne îndepărteze de adevăr şi să ne apropie de eroare, de confuzie sau poate chiar de autoiluzionare, ca să nu zicem chiar minciună.

De data aceasta nu este adevărat, aşa încât pentru nativii din semnul Gemenilor mai bună este raţiunea lor. Cu precizarea că trebuie, totuşi, să aibă răbdare, să ia în calcul şi detaliile.

De obicei pentru Gemeni detaliile sunt superflue şi, cu siguranţă, că acesta este unul dintre motivele pentru care nu o dată în viaţă mai şi greşesc. Săptămâna le aduce destul de multe bucurii sau ipostaze care pot să îi ungă la inimă, să fie lăudaţi, preţuiţi, să fie remarcaţi, să fie acceptaţi, să fie votaţi, să fie aplaudaţi, depinde de felul în care se manifestă din punct de vedere social sau profesional. Este un moment bun pe 1 şi 2 martie pentru aceşti nativi şi pentru a face o impresie excelentă din punct de vedere fizic.

Femeile, în special, vor arăta bine, vor fi atrăgătoare, cochete, vesele, cuceritoare. Bărbaţii vor fi alunecoşi şi vor fi plăcuţi, vor fi agreabili, dar, atenţie, vor fi destul de versatili şi interesaţi mai mult să facă impresie bună decât o impresie adevărată. Zilele de 2 şi 3 martie se pot asocia cu preocupări financiare şi mai ales cu preocupări legate de investiţii şi buget al familiei.

Pentru aceşti nativi ziua de 3 martie poate să mai aducă nişte probleme stresante, enervante, chinuitoare sau delicate care nu este obligatoriu să aibă legătură cu banii, dar obligatoriu are legătură cu familia. Unii dintre nativi pot să intre în posesia unor informaţii neplăcute legate de unii membri de familie, să afle că aceeia trec prin momente grele pentru că sunt bolnavi, să afle că au făcut un lucru grav care le poate atrage o sancţiune sau o pedeapsă. Există un risc care se asociază cu viaţa de familie, cu rudele, cu participarea fie afectivă, fie fizică, concretă, faţă de cauza acelora, să pună umărul şi să-i ajute.

Chiar dacă discuţiile sunt inutile, totuşi cei născuţi în semnul Gemenilor vor avea tentaţia să ţină o predică, să ţină un discurs, să-şi dea cu părerea, să vorbească mult, să facă din toată această secvenţă de viaţă familială stringentă un moment esenţial pentru a se remarca, lucru, în sfârşit, mai puţin indicat. Este clar că acei membri de familie care sunt în necaz numai de un perdaf nu au chef în aceste momente. Tot ziua de 3 martie este de natură să le pună aceloraşi nativi în prim-plan, de data aceasta în prim-planul vieţii lor intime personale, pe tapet o chestiune care nu poate fi rezolvată foarte uşor.

Sentimente interzise sau sentimente amânate ori sentimente care se risipesc pe fondul unor blocaje afective, ceva le spune că relaţia nu mai merge, dar nu pot să rostească ei foarte exact de ce, nu pot să identifice este un halou, o impresie, o chestiune de feeling. Pe de altă parte şi întreaga lor viaţă destul de complicată este de natură să îi tot pună pe drumuri, să îi oblige să îşi piardă timpul cu propria lor viaţă sau cu viaţa altora.

De aici o iritare, o lipsă de chef, de viaţă personală. Mai ales cei tineri nu mai vor să se întâlnească cu prietenul sau prietena. Au sentimentul că fiecare întâlnire se transformă într-o încercare, într-o confruntare fără sfârşit şi nu mai au chef de astfel de ipostaze, având deja, cum spuneam, destul de multe provocări în preajmă. Au nevoia de independenţă, simt nevoia de libertate, au o acută percepţie cu privire la mediu şi prieteni şi percepţia este una neplăcută. Se simt spionaţi, tracasaţi, certaţi şi provocaţi să facă ceea ce nu doresc.

Este adevărat că existenţa lor acum în aceste momente trece printr-o aşezare astrală care nu este tocmai simplă. Sensurile vieţii sunt pe Gemeni şi Săgetător, iar Soarele cu Marte se află pe 3 martie la o opoziţie la grad perfect. Un Soare în Peşti destul de slab şi de moleşit, şi de adormit, şi de neputincios, şi un Marte în Fecioară care îi pune pe jăratec, care îi chinuie şi care prin retrogradare ne indică nouă faptul că la un moment dat această etapă se va termina, dar se va termina târziu în aprilie.

Aşadar, este momentul, cunoscând toate aceste premize astrale, să îşi construiască o săptămână cât mai liniştită, cât mai aerisită şi cât mai debarasată de prejudecăţi ori de preocupări inutile.