Horoscop Urania Leu 12-18 Februarie 2012

Horoscop saptamanal Urania zodia Leului 2012 - pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania zodia Leu:

Pentru Lei, în mare parte, situaţia se simplifică. Sunt elemente bune cu privire la mental, la performanţele intelectuale sau la o activitate ce presupune un nivel special de cunoaştere, o experienţă, o valorificare superioară a unei pregătiri care a presupus şcolaritate, dar şi experienţă, maturizare şi rutină. Zile mai complicate la locul de muncă, 17 şi 18, ele se asociază cu o nemulţumire trăită în mod tăcut. Nu este rostită niciun fel de observaţie critică, nu este formulată niciun fel de replică, îşi inhibă orice fel de reacţie, de observaţie sau de ripostă.


VEZI VARIANTA VIDEO



Totul este limitat la o acceptare decentă, onestă sau logică de bun simţ a unei situaţii mai complicate. Pe de altă parte sunt destul de în formă în zilele de 15 şi 16, aş spune chiar că jubilează. Sunt nişte fiinţe exuberante, pot să facă uz de calităţile lor cum ar fi şarmul personal, optimismul, veselia, capacitatea de a se împrieteni, de a răspunde solicitărilor celor din familie, a copiilor sau chiar a unei persoane care îi provoacă din punct de vedere sentimental. Pentru unii nativi sunt şi zile asociate cu dorinţa de aventură, cu cheful de cunoaştere, de risipire sau de stabilire a unor performanţe sentimentale ori sexuale.
Este un moment care îi avantajează pe cei născuţi în Leu transformându-i în nişte cuceritori, nu doar în nişte aventurieri. Mai există o categorie de aventurieri care întotdeauna dau cu capul de grindă şi nu nimeresc. Asta nu este aventură, este, să-i zicem mai precis, hazard sau imprudenţă ori necunoaştere de sine, dar nu e cazul celor născuţi în zodia Leului.
Planeta Mercur îi transformă în nişte fiinţe foarte inventive cu privire la bani, foarte adaptabile şi în măsura în care sunt judicioase şi înţelepte capătă un soi de inspiraţie, hai să-i zicem, divină. Ceva ca şi cum trece aripa unui înger pe lângă ei se manifestă şi pot să facă foarte multe lucruri bune în beneficiul personal. Ceea ce spune acum ţine de o excepţie, de o unicitaţie, dar, probabil că, cineva, cândva, undeva, pe lumea asta săptămâna viitoare va intra şi sub acest con de anticipare astrologică.
Spun, deci, că un nativ din semnul Leului poate să facă un bine major cuiva, să intervină esenţia în viaţa unei persoane, să îl ajute printr-un gest filantropic, să-i dea bani să se opereze aceluia, să îi plătească un tratament, o plecare în străinătate, să-i sponsorizeze o activitate su să îl finanţeze, să intervină într-un fel salutar în întreaga lui existenţă. Prima direcţie este aceea a intervenţiei pe sănătate, să îl vindece pe un om sau, prin demersul pe care îl face, să îi permită aceluia să îşi recupereze sănătatea pusă în pericol de o boală ori de un accident.
A doua direcţie, aceea de a face un bine uriaş din punct de vedere afectiv, uman, sufletesc, să fie foarte generoşi cu timpul lor sau întreaga lor construcţie personală să fie de natură să funcţioneze într-un chip salvator, să fie pentru un altul, pentru un semen de-al lui, să fie un fel de înger păzitor.
A treia direcţie nu mai este neapărat legată de sănătate, dar este neapărat legată de viaţa însăşi, să salveze pe cineva în situaţia unui accident, să-l salveze de la moarte, să-i dea un ajutor într-un moment de mare pericol.
A patra conotaţie este legată de calitatea vieţii. Atunci se accentuează ceea ce deja am anticipat, şi anume ipostaza de filantrop, de mecena, de binefăcător, de om generos, de om providenţial. Un Leu poate să intervină în felul acesta în viaţa unei persoane, a unei familii, de exemplu să le permită vindecarea copilului.
Evident că prin acest gest şi părinţii, chiar dacă ei înşişi nu sunt bolnavi, sunt fericiţi, intervine o stare de linişte, de calm şi de satisfacţie pentru că au rezolvato chestiune importantă în familia lor.
Această conotaţie nu se epuizează odată cu trecerea săptămânii, ea doar începe odată cu ziua de 14 februarie şi are potenţial de manifestare de acum încolo încă un număr de zile şi de săptămâni, aşa încât este posibil ca ceea ce spun eu acum să se producă nu cu o întârziere, ci în spaţiul firesc al unui context astrologic care nu ţine doar de cele patru zile ale săptămânii următoare cât Mercur intră în semnul Peştilor.
Nu trageţi concluzia greşită din punct de vedere astrologic că prezenţa lui Mercur în Peşti asta înseamnă. În această previziune astrologică au intrat în calcul multe alte aspecte.