Horoscop Urania Leu 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Leu 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Leului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania zodia Leu:

Cei care s-au născut în zodia Leului pot să aibă o săptămână destul de bună. Mulţi dintre ei e bine să se implice într-o serie de activităţi publice care au notorietate, sonoritate, care au ecou, se văd, se aud, se recepţionează, se analizează, se cataloghează, se premiază. Sunt momente de afirmare, sunt momente în care trebuie să-şi asume un risc, să spună ceva, să facă un lucru deosebit, să îşi asume o prezenţă activă în locuri în care se desfăşoară activităţi de prim rang sau de pionerat, să îşi propună să redevină ce au fost sau să recupereze o perioadă care s-a încheiat şi în care ei au fost în spatele prim-planului vieţii publice, au stat în culise, au fost mai mult figuranţi într-o piesă în care până la un moment dat erau nişte figuri de luat în seamă. Este momentul ca Leii să se afirme.

Deocamdată Jupiter este în Casa a X-a, prin urmare, până la începutul lunii iunie, este de partea lor. Să lăsăm pentru moment prezenţa Lunii negre, care, sigur, le poate încurca socotelile, le poate încurca o serie de planuri sau poate să le încetinească şi să le complice nişte demersuri. Să lăsăm, deci, prezenţa Lunii negre în Casa a X-a deoparte şi să ne concentrăm pe Jupiter, care trebuie să le aducă înălţare, succes, progres, afirmare, notorietate, funcţie, rang, demnitate, preţuire.

Unii pot să dea lovitura, alţii pot să umfle potul cel mare, să fie numiţi în funcţii dintre cele mai importante, alţii pot să recupereze imagine socială şi publică printre-o dreptate care se face pe calea justiţiei, pe calea realităţilor înconjurătoare care vin să confirme ceva care pe ei i-a pus într-o dilemă. Li se dă dreptate pentru că odată cu trecerea timpului elementele superificiale care complicau o judecată de valoare au dispărut şi realitatea în sine, epuizându-se pe acel segment, nu face decât să le confirme lor fie inteligenţa, fie ceea ce au afirmat, fie justeţea unor gesturi, unor atitudini şi unor iniţiative.

Relaţia cu Casa muncii nu este rea sau, deocamdată, încă nu este complicată. Este puţin stringentă la capitolul bani, poate că nu câştigă cât îşi doresc sau apar nişte disfuncţii în regimul plăţilor, dar ar trebui să depăşească acest moment. Ceea ce trebuie să reţină este faptul că dincolo de corvoada de fiecare zi, de munca încărcată de banalitate şi rutină trebuie să îşi găsească o vocaţie, un scop şi să transforme însuşi actul muncii într-o valoare în sine, să fie performanţi într-atât încât să nu se poată fără ei într-un domeniu, să fie atât de buni şi performanţi din punct de vedere profesional sau la nivelul conducerii, al organizării, al supravegherii încât activitatea lor curentă de fiecare zi aproape să nu mai conteze şi atunci ei să fie luaţi în calcul de fiecare dată pentru ceea ce se cheamă o funcţie de conducere.

Acum subliniez faptul că puţine sunt persoanele născute în semnul Leului care nu au de-a lungul vieţii lor o astfel de ipostază, să fie şefi. Spre deosebire de alte semne zodiacale, care nu au această vocaţie înscrisă în codul lor astral, dar spre care aspiră făcând figură fie de persoane ambiţioase sau de persoane care doresc să parvină cu orice preţ, Leilor această ascensiune le iese uşor. Le iese fără efort sau fără eforturile şi sacrificiile pe care le fac alţi nativi din alte semne zodiacale. Leii sunt predestinaţi să conducă, să se impună, să fie în prim-plan, de cele mai multe ori femeile sunt cele din ansamblul statutului zodiacal care nu primesc şi această recompensă publică.

În general bărbaţii născuţi în semnul Leului se afirmă. Şi acum este un momnt pe care trebuie să-l cultive. Din fericire, Jupiter este aici şi în Casa a X-a nu va mai reveni decât peste 12 ani, este păcat să nu extragă toate beneficiile. Pentru asta sigur însă că trebuie să îşi asume nişte riscuri, o activitate, o neodihnă. Leii, de foarte multe ori, sunt comozi şi mai au încă un defect. După ce au ajuns la un nivel de preţuire şi de recunoaştere se culcă pe propriul succes, pe lauri, ca şi cum ar fi un aşternut de mătase şi încep să somnoleze.

În felul acesta, tot ceea ce au câştigat începe să devină atacat de către invidioşi sau de către rivali şi începe să fie subminat de o serie de acoliţi ori realitatea care vine începe să lovească un statut şi oricât ar fi de puternic statutul, până la urmă, el începe să se şubrezească. Luaţi aminte ori de câte ori vă gândiţi la o astfel de ipostază la elementele cheie, simbolurile perfecte Alexandru Macedon şi Napoleon. Sigur, sunt multe alte persoane, dar ei sunt cazuri tipice, sunt chintesenţa.

De aceea poate că Leii ar trebui să mediteze mai mult cu privire la locul şi rolul lor în societate, nu neapărat în familie, la ceea ce trebuie să spună şi să facă, şi vă atrag atenţia că este momentul celor maturi, al celor care au între 50 şi 60 de ani, rostul lor este să facă ceea ce nu au putut să facă până acum sau nu au putut să încheie în glorie, dar există şi posibilitatea să deschidă noi căi de activitate şi cunoaştere, de viaţă şi afirmare, pentru că şi în ipostaza în care se apropie de 60 de ani asta nu înseamnă că viaţa s-a încheiat şi pentru ei există suficiente elemente şi resurse astrale pentru ca să deschidă un nou capitol de viaţă.