Horoscop Urania Leu 26 Februarie 3 Martie 2012

Horoscop Urania Leu 26 Februarie - 3 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Leu pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop Urania 2013 zodia Leu:

Atenţie sporită pentru cei care s-au născut în zodia Leului cu privire la regimul financiar. Ziua de 3 martie poate să aducă un conflict, o veste îngrijorătoare, o complicaţie, o nemulţumire, o situaţie limită, o chestiune stringentă din punct de vedere bănesc, o relaţie care se dă peste cap la locul de muncă şi care poate să anunţe schimbări de regim fiscal, financiar sau bănesc.

Nu este obligatoriu să apară aceste ipostaze pentru toată lumea, dar, încă o dată atenţie, dacă ceva începe să se dea peste cap, ceva începe să se strice în această alcătuire bănească, atunci trebuie să fie cu ochii în patru pentru că este semnalul unui tip de complicaţie în viaţa lor care se va continua şi se va acutiza şi care nu se va linişti, nu se va limpezi pentru destul de multe săptămâni de acum încolo.

Aşadar, este bine ca în următoarele două săptămâni să vegheze asupra cheltuielilor, să fie foarte atenţi mai ales la tipul de beneficiu la care se aşteaptă şi la felul în care sunt plătiţi. Unele persoane sunt plătite o parte în bani cash, altele sunt plătite în tot felul de servicii, bunuri compensatorii sau alte facilităţi.

S-ar putea ca unele dintre acestea să nu mai fie onorate, s-ar putea ca o secvenţă întreagă de răsplată să nu mai poată fi plătită pentru un timp. De aceea este bine să nu se bazeze pe ceea ce cred, ştiu ori speră că le va veni ca venit de acum încolo, ci să îşi ia o serie de măsuri de siguranţă, să creeze alternative şi, mai ales, să fie grijulii cu întraga lor conduită bănsească. Depăşind această etapă mai trebuie spus că aceeaşi zi de 3 martie, care este complicată pentru toată lumea, este evident complicată şi pentru aceşti nativi şi le aduce un stres legat de drumuri, mai ales cele scurte, care nu mai pot fi onorate.

O serie de promisiuni, o serie de angajamente sau simpla lor dorinţă, un proiect de a pleca undeva nu se mai poate realiza. Se petrec tot felul de elemente care, în ultimul moment, dau peste cap programul, schimbă modul de viaţă sau poate că nu vine din existenţa lor, ci din partea cealaltă. O serie de elemente se interpun de aşa natură încât demersul lor este blocat de schimbare climaterică, schimbare de orar, măsuri judiciare, iniţiative ale altora, preocupări şi măsuri de natură să îmbunătăţească nu ştiu ce activitate rutieră sau pe alte mijloace de transport care este atât de bine făcută încât schimbă cu totul datele problemei.

Mai sunt de luat în calcul tot felul de situaţii care presupun blocarea unor străzi, drumuri, căi ferate sau alte modalităţi de mişcare în spaţiu, schimbarea unui program de lucru, o serie de impedimente care creează neajunsuri, întârzieri, interdicţii şi neputinţe.

Nu cred că se poate ieşi din acest clenci cel puţin două sau trei zile. Săptămâna le mai aduce însă unora dintre aceste persoane născute în semnul de foc al Leului şi o mişcare mult mai frumoasă şi mai importantă este legată de prezenţa planetei Mercur, într-un semn de foc Berbecul, care ocupă sincron Casa a IX-a.

De aceea, de pe 2 martie până pe 18 martie aceştia pot să aibă idei interesante, să fie nişte persoane active, autoritare, chiar dominatoare sau dominante. Să facă impresie bună, să vorbească splendid, să cucerească inimile, să convingă nişte conştiinţe, să creeze adepţi, să facă şcoală, să stârnească admiratori, să provoace vâlvă şi notorietate în jurul numelui, persoanei sau posturii sale. Sunt avantajaţi toţi cei care lucrează în domeii ce presupun un auditoriu, un public, un grup de oameni la care mesajul Leilor ajunge.

Că sunt profesori, că sunt avocaţi, că sunt ziarişti, că sunt oameni politici, că sunt figuri care se exprimă în public, nu contează. Este vorba, în primul rând, de uriaşa lor capacitate de a depăşi greul, de a domina situaţiile conflictuale, de a se implica în provocări şi competiţii, de a izbândi, de a avea tehnică tactică şi metodă, de a avea şi un strop de noroc.

Pentru alte categorii de nativi din zodia Leului, în funcţie de construcţie personală, se poate vorbi şi de un început într-un domeniu de viaţă publică care până acum nu au activat deloc. Să se lanseze la apă mai ales pentru cei tineri care vor să facă carieră şi care vor să se afirme în politică ori cei care au intrat în politică dar au rămas în plan secundar, nevăzuţi, necunoscuţi. Acum este momentul afirmării. După 18 martie se pune problema unui recul, al unui pas înapoi al unei meditaţii, al unei eschive sau poate chiar al unui regret ori al unei reconversii de atitudine, de stil şi de metodă.

Apoi, după 17 aprilie, lucrurile încep să devină din nou bune şi de partea lor, pentru foarte scurt timp însă, pentru că atunci Mercur va merge foarte repede prin această Casă a IX-a. Deocamdată, acum, având şi micul benefic, au toate şansele să dea o lovitură de imagine.