Horoscop Urania Pesti 19-25 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Pestilor pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Pesti:

Am ajuns şi la zodia-vedetă, Peştii. Aceştia au pe 22 februarie un mic moment festin. Este vorba de o Lună nouă care se alcătuieşte cu cele două luminarii chiar în semnul lor zodiacal, e un moment bun, frumos, fericit, l-aş denumi înălţător, special, încărcat de mister, dar şi de deschidere uriaşă spre viitor. Multe probleme parteneriale care pot să ţină de contracte, de colaborare, de afaceri, se înlănţuie într-un fel armonios.

Pot lua aminte la foarte multe cuvinte şi avertismente sau, într-o secundă, pot să înţeleagă dintr-un anssamblu de situaţii dintre cele mai diverse esenţa, de ce ele se produc, ce le regizează şi încotro se îndreaptă finalitatea unor secvenţe de viaţă publică în care ei nu sunt prezenţi, să spunem mersul economiei mondiale sau dinamica vieţii politice. Şi atunci trag o concluzie foarte corectă, de mare intuiţie, de mare valoare şi se adaptează din mers, îşi spun “Ce fac eu în această situaţie cu persoana mea.

Dacă se întâmplă aşa şi aşa şi aşa în cutare, cutare domeniu, eu ce măsuri trebuie să iau pentru a întâmpina nişte momente profesionale, să evit degringolada financiară, să mă realizez pe mine, să profit de un moment care îmi permite să deschid nişte uşi”, pe care altădată nu avea forţa sau experienţa sau conjunctura necesară. Aceste gânduri se petrec mai puţin explicit, eu deja am spus prea multe cuvinte. Ele se produc la nivelul unui flash. O secundă este mult spus.

Ceea ce se petrece în mintea unui nativ din Peşti este la nivelul instantaneului, a fulguraţiei, acelei clipe care cu greu poate fi percepută şi măsurată cu puterea minţii sau cu elementele de senzorialitate umană, care sunt percepute, mai bine zis, de către aparatura performantă. Acea fracţiune de secundă le permite Peştilor să facă sintezele necesare, să ajungă concomitent la concluziile cele mai inteligente şi adecvate, să extragă o direcţie perfect valabilă pentru prezent, să vadă viitorul cum nu l-au mai văzut până acum. Ei, se înţelege că văd viitorul dacă îl au deja pe Neptun de partea lor.

Le-a venit şi lor apa la moară. Acum văd viitorul. Până nu demult alţii vedeau viitorul, de exemplu Vărsătorii. Acum, gata, îl văd Peştii şi într-un context în care şi Chiron, care este în domiciliu, este un element de mare valoare pentru ei şi va face şi conjuncţie cu Soarele la grad perfect, se poate spune că săptămâna viitoare are o funcţie tămăduitoare de destin, leac şi balsam pentru rănile trecutului, posibilitate de vindecare şi depăşire ca să se înscrie pe un drum care este al viitorului. Elementele parteneriale sau contractuale pot să stingherească, să nemulţumească. Ori nu au văzut până acum nişte carenţe ori acele elemente devin din ce în ce mai grevante.

Acestea trebuie să le rezolve, acestea devin priorităţi şi acestea sunt elementele care încep să-l obsedeze pe un Peşte. Dar, cu siguranţă, va găsi metoda, dar şi resursele personale pentru a se implica şi pentru a se remodela chiar şi această conjunctură, acum uşor distorsionată. Bună ar trebui să fie de acum încolo Casa banilor, cu un accent special între 24 şi 26 februarie, când pot să câştige la propriu o sumă de bani sau pot să pună premizele unui câştig care să vină treptat-treptat asigurându-le foarte multe dintre nevoile mai mici sau chiar mai mari, să facă plăţi, să achite datorii, să achiziţioneze obiecte de valoare mai mare.

Casa a III-a este mai complicată şi ea persistă într-o dinamică pe care eu nu o găsesc chiar foarte fericită, şi anume stricarea continuă a unor relaţii de prietenie, alterarea continuă a unor relaţii sociale cu un grad intens de apropiere umană. Spuneam şi mai demult, în săptămânile trecute, că se pune problema unor delimitări, a unor înstrăinări, a unor răciri, a unor repoziţionări, a unor reevaluări, a relaţiei în sine interumane sau doar a persoanei respective. De aici o serie de gânduri pe care aceştia le au cu privire la propria lor persoană şi la întregul sistem în care au intrat. Şi dacă nu îi mulţumeşte, nu se complică prea tare.

Este momentul când Peştii nu fac caz, nu se ceartă, nu explică, nu intră în discuţii sterile, nu reproşează, privesc cu indiferenţă sau cu o condamnabilă candoare tot ceea ce se întâmplă sau care vine spre ei ca o agresiune. Cei care privesc de pe margine se enervează în contul lor şi zic, cu pumnii strânşi, “de ce nu-i spune ceva, de ce nu-i dă o replică, de ce nu îl pune la punct, de ce nu face aşa?”. Ei, na, Peşte care să pună la punct, aţi văzut dumneavoastră asta?!

Dar probabil că există o sterilitate şi o inutilitate în tot acest dialog în care unul dă şi Peştele, aparent, doar primeşte. Va veni şi vremea când se va trage linie şi total general se va vedea cine pierde, cine câştigă, unde e prostul şi care e deşteptul.