Horoscop Urania Rac 12-18 Februarie 2012

Horoscop saptamanal Urania zodia Racului 2012 -  pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania pentru Zodia Rac:

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului întreaga săptămână aduce câte un accent, câte o ipostază şi câte o faţetă a existenţei personale, cotidiene sau a ipostazei publice pe care o desfăşoară. Astfel, pe 12 februarie sunt riscuri de conflict şi de nemulţumire, de stres, de îngrijorare, de preocupare majoră sau de recuperare de forţe şi de imagine prin tot felul de gesturi. Demersurile sunt destul de complicate şi aş spune că pentru unii chiar această conotaţie se transformă într-o adevărată încrâncenare.


VEZI VARIANTA VIDEO



Trebuie să demonstreze ceva, să convingă, să aducă argumente, să aducă dovezi, să schimbe o percepţie a unor oameni cu privire la identitatea lor şi a tuturor gesturilor, actelor şi consecinţelor acestora sau poate chiar a unei activităţi profesionale.
Într-o succesiune logică şi astrologică, ceea ce deschide, declanşează şi provoacă tranzitul astral al zilei de 12 februarie, se împlineşte sau ajunge la un termen limită, pe 17 şi 18 februarie. Sunt repoziţionări drastice care nu îi conving celui născut în semnul Racului. O serie de prieteni sau parteneri ridică nişte condiţii pe care ei nu le acceptă. Uneori le consideră jignitoare, alteori umilitoare sau înrobitoare. Nu este momentul să se semneze contracte.
Pe de altă parte, întreaga existenţă a celor născuţi în semnul Racului are cum alte priorităţi şi o altă dimensiune. Acum, pe acest context, cred că nici nu se poate prea lesne realiza ceva. Cred că mai mult este vorba de o ambiţie de a forţa nota, de a înfrânge condiţionarea astrală, de a arde etapele cu orice chip.
Ca şi în alte dăţi, vă spun şi acum, că ori de câte ori se forţează mâna sorţii, lucrul acela nu are vocaţia succesului şi a izbânzii ci, dimpotrivă, al unui lucru nepotrivit sau poate justificat, dar născut nu la vremea lui. De aceea nu are cum să fie în concordanţă cu întreaga conduită, cu ţinuta sau cu destinul unui nativ. De aici şi riscul ca în aceste ultime două zile despre care vorbim, 17 şi 18 februarie, să se înregistreze o serie de aşezări pe poziţii profund discrepante.
Oamenii nu mai sunt de acord cu partenerii lor sau partenerii încep să se poarte ca nişte adevăraţi duşmani ori îi trântesc uşa în nas. Ipostaza cea mai plauzibilă pentru acest moment astral este acela al ostilităţii, al indiferenţei, al tăcerii, al lipsei de răspuns sau al unei rigidităţi care nu mai lasă loc dialogului.
Aspect vulnerabil pentru toţi cei care au o dimensiune importantă în viaţa lor, care priveşte un dosar, un act, o chestiune juridică, un proces. Dimensiunea ostilităţii am spune că este chiar disproporţionată. Se ridică ziduri de tăcere şi de indiferenţă în faţa cauzei aceluia. Cu cât cauza este mai mare şi mai importantă, atunci acest zid începe chiar să nu mai fie foarte important nici cât este de înalt, nici cât este de gros, pentru că din punct de vedere astrologic tot impenetrabil este.
Ar mai fi de luat în calcul pentru unele persoane în logica unei activităţi personale, acolo unde se presupune că se desfăşoară o serie de gesturi, unde este vorba de un partener, un fost partener, un asociat, de acte lipsite de loialitate. Gesturi care vorbesc despre lipsă de caracter, despre lipsă de scrupule şi despre fire trădătoare fie din voia respectivului, fie din nevoia aceluia. La rândul lui el e vulnerabil şi este pus să se poarte ca atare.
Ingratitudinea în această săptămână şi mai ales spre sfârşitul răstimpului analizat este la cote maxime pentru aceste persoane. Luaţi în calcul şi o dimensiune mai conflictuală, mai sonoră pe 15 şi 16 la locul de muncă. Întreaga astrograma, aşa cum este construită şi conturată de noi pentru nativii din Rac pare să dea profilul unei săptămâni care sperie, dar sunt foarte multe alte lucruri bune care se pot manifesta pe alte direcţii sau abia acestea să se manifeste în viaţa unor nativi din semnul Racului. E de presupus că nu toată lumea trece prin aceleaşi tipuri de reacţii şi de impulsuri ori de accente pe care le aduce un astfel de context astral.
Pentru alte persoane născute în acest semn de apă prezenţa Lunii în Scorpion pe 13 şi 14 poate să fie benefică, pentru că realizaeză, împreună cu Mercur tocmai intrat în Peşti, cu Chiron şi cu Neptun, un trigon regal foarte bine susţinut, întărit, care le aduce lor chestiuni fie de imagine, fie chestiuni de crez şi conştiinţă, fie o abilitate specială în a manipula cu ideile, cuvintele, sentimentele, conştiinţa, gândurile sau de a umbla la un mecanism subtil al unor grupuri de oameni care pot să fie entuziasmaţi, motivaţi, convinşi.
Acest context nu seamănă deloc cu ceea ce am construit până acum ca realitate pentru aceşti nativi. Indiferent de situaţie, Mercur în Peşti îi transformă pe aceştia în nişte fiinţe care vorbesc artistic, care capătă prin întreaga lor alură, prin conduită, prin expresivitate, prin idei, prin limbaj, prin educaţie, prin fondul de atitudini şi sentimente trăit şi manifestat, vădit în mod public, o alură poetică, nu boemă, artistică nu indiferentă sau detaştă, ruptă de realitate şi inconştientă, ca şi cum cineva ar trăi în mijlocul unui dezastru personal, dar ar mima maxima fericire. Nu. Este vorba de o anume condiţie intelectuală care, dacă este cazul, pentru unii funcţionează bine.
Presupunem că nu toată lumea trăieşte făcând contracte, având duşmani, procese şi fiind o persoană foarte dotată încât viaţa intelectuală le ocupă tot timpul de dimineaţa până seara. Pentru astfel de persoane care trăiesc obişnuit, banal, care sunt nişte fiinţe simple, care nu au pretenţii mari de la viaţă sau care se mulţumesc cu ceea ce le oferă soarta, atunci se poate spune că săptămâna viitoare este bună pentru cei tineri.
Le dă ideal, ţel şi motivaţie, le dă aspiraţie înaltă, uneori foarte înaltă, prea înaltă, puţin peste puterea lor sau mult peste puterea lor, depinde de vârsta şi de construcţia fiecăruia. Dar indiferent cum am lua-o, ipostaza este constructivă.
Chiar dacă este puterea lor un proiect, ei se ambalează şi se motivează, cred în el, încât funcţionează ca un reper de voinţă extraordinar. Îi transformă în nişte fiinţe care îşi văd de interes şi care, în virtutea acestui vis, ca să nu îl mai denumesc ideal, încep să facă nişte lucruri pe care altădată nu ar fi fost în stare, şi anume sacrificiul de sine, de timp, de alte plăceri, mobilizare, concentrare pe un subiect, acumulare de cunoştiinţe, asumare de riscuri, supunere la penitenţa învăţării, a examinării, a testelor, a emoţiilor şi a stresului în condiţiile în care ei nu sunt nişte fiinţe foarte rezistente, dar ceva din vocaţia şi splendoarea tranzitelor prin semnul Peştilor este de natură să le dea o vigoare inedită, nu împrumutată, ci dăruită de acest context astral.