Horoscop Urania Sagetator 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Sagetatorului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Sagetator:

Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului săptămâna viitoare este împărţită în două registre foarte diferite. Mai întâi multe provocări şi multă hărţuială, acuzaţii şi nevoia clară de a răspunde, de a preciza, de a elimina îndoielile şi de a risipi acuzaţiile. Este de-a dreptul o luptă cu foarte multe persoane care nu sunt de acord cu nativi din Săgetător, cu foarte multe persoane care ridică bariere şi obstacole serioase, competente, nu se poate vorbi de o bârfă vulgară şi de o trăncăneală de cafenea sau de cârciumă. Nu.

Este vorba de principii, de atitudine, de criterii pe care ei trebuie să le doboare, să le dărâme şi, de aceea, au nevoie de argumente dintre cele mai solide. Este un moment al regrupării de sine, al concentrării şi, mai ales, al alcătuirii unei strategii coerente, să nu-i transforme în nişte persoane care devin irascibile şi iraţionale, dar nici să nu cadă în ipostaza cealaltă, în nişte persoane moi acaparate de blândeţe sau înfrânte. Sensul vieţii este pe semnul lor zodiacal, deci este un moment în care trebuie să învingă, să se afirme, să facă ordine şi să facă dreptate. Nu trebuie să se bazeze pe prieteni şi, teoretic, nu trebuie să se bazeze pe nimeni.

În Casa cealaltă, a parteneriatului, se află pedeapsa în viaţă, aşa încât pe cine să se bazeze. Sunt cam singuri, este adevărat, în această perioadă. Din punct de vedere material, cei care trăiesc numai din salariu au parte de momente de restricţie, de grijă, de limitare şi chiar de descumpănire în faţa viitorului, dar sunt şi persoane care o duc bine băneşte şi atunci această ipostază astrală este mai puţin vizibilă sau aproape deloc resimţită. Spectaculoasă este, într-o altă direcţie, poziţia Casei a IV-a, care le aduce numai satisfacţie, bucurie, echilibru, compensare, împlinire. Mulţi îşi văd visul cu ochii, se mută într-o casă nouă sau ajung la liman, multe amenajări, multe transformări, în fine, casa devine locuibilă.

Pe de altă parte, se schimbă atitudinea. Sunt foarte mulţi Săgetători cu atitudine de comis voiajor. Pentru aceştia casa este hotelul şi modul lor de viaţă este condiţionat de maşină, tramvai, avion şi şosea. Acest fel activ şi plimbăreţ este de natură să nu le dea stabilitate şi ei să nu se simtă că aparţin unui loc sau că locul acela este al lor şi trebuie să-i reprezinte. Ei bine, acum se petrece această fixare de un domiciliu, de un spaţiu geografic sau de noţiunea însăşi. Cu alte cuvinte, se fac băieţi de casă, se fac familişti, începe să le placă noţiunea de a ajunge acasă, de a avea o familie care îi aşteaptă, de a avea responsabilităţi faţă de familie. Mulţi dintre cei care au haiducit, mă refer acum la bărbaţi, se aşează acum în chipul cel mai gospodăresc cu casă, nevastă şi, eventual, copii sau cu proiectul de a avea copii.

Din acest punct de vedere Săgetătorii devin nişte fiinţe foarte ciudate pentru vechii tovarăşi de petrecere şi de aventură. Este acea răsturnare bruscă de situaţie pe care mulţi dintre noi o cunoaştem când câte un personaj cu care s-a râs şi s-a băut ani în şir, care era sufletul petrecerii, care era neobosit, care niciodată nu era ocupat, care niciodată nu era chemat într-un loc să-şi facă dactoria de fiu, de soţ, de frate şi aşa mai departe, acum părăseşte coteria şi nu mai există bere, vodcă şi prieteni, nu mai există bridge şi petreceri, pescuit şi călătorie, există numai datorie de familie. O schimbare radicală de atitudine, este o altă implicare, este o altă vocaţie şi, fireşte, sunt nişte reverberaţii şi nişte rezonanţe.

Găseşte o adevărată plăcere, nu se iluzionează, găseşte stabilitatea de care avea nevoie şi, probabil, cu asta pune în cui o întreagă perioadă de tinereţe când s-a risipit în plăceri care vede el că nu l-au dus până la urmă la nimic bun. Ba a risipit şi banii. Interesantă este şi Casa copiilor sau a poveştilor de dragoste. Pot să apară tot felul de situaţii dintre cele mai încântătoare. Mai avantajaţi sunt bărbaţii care pot să întâlnească pe o persoană extrem de interesantă şi de atrăgătoare, să-i cheme cu forţa de ademenire a unei sirene în mrejele dragostei şi, iată, că aventura deja se construieşte.

Alţii nu fac decât să continue un drum al acestor forme de împrietenire rapidă. Săgetătorii se aprind repede ca şi Berbecii, se îndrăgostesc în jumătate de oră şi vor să se căsătorească a doua zi, unii dintre ei. Chiar dacă nu doresc să se căsătorească, o spun ca să zăpăcească respectiva fiinţă de sex feminin cât mai repede şi aceea, păcălită de ideea “am dat peste un băiat bun, abia m-a cunoscut şi m-a şi cerut de nevastă”, să cedeze. Că nu o mai ia, că aceea va plânge, este cu totul altceva. Asta este aventura construită de un Săgetător, care după cum bine ştiţi, din punct de vedere grafic plastic este reprezentat jumătate cal, jumătate om, privind întotdeauna înapoi şi trăgând cu săgeata cam aşa pe nevăzute, fără să ţintească ceva anume, în neant, împuşcă vântul sau împuşcă norocul.

Din acest punct de vedere există şi noroc, există şi aventură, există şi necunoscut şi există undeva şi o doamnă, domnişoară, o fiinţă care îl aşteaptă tremurând de nerăbdare printre copacii din pădure ca să vină el, centaurul, şi să o salveze. Centaurul însă nu o salvează. Vă spun eu ce face. Pur şi simplu pune mâna pe ea şi fuge mai departe, cât mai departe, în adâncul pădurii să nu-i vadă nimeni.