Horoscop Urania Scorpion 12-18 Februarie 2012

Horoscop saptamanal Urania zodia Scorpionului in 2012 - saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania Zodia Scorpion:

Un moment mai important în ansamblul săptămânii viitoare este, pentru cei născuţi în Semnul Scorpionului, perioada cuprinsă între 13 şi 14 februarie. Fiecare dintre cele două zile cu implicaţii, semnificaţii şi consecinţe diferite. 13 vine cu un acut sentiment de detaşare, de dizarmonie sau de ostilitate faţă de parteneri, de aliaţi, de colaboratori. Înclin să cred că este vorba mai mult de ingratitudine, şi atunci, replica ori reacţia celui născut în Scorpion este justificată.

Sunt tot felul de situaţii complicate care ţin de abuz, abuz de încredere sau combinaţie nefericită între interesele unora şi interesele celorlalţi, aşa încât cel născut în Scorpion nu este neapărat dezamăgit, că nu trăieşte o mare revelaţie, o mare descoperire, este mai mult enervat.


VEZI VARIANTA VIDEO


Acei oameni mai mult îl încurcă. Pe 14 februarie, situaţia se schimbă şi se schimbă într-o dimensiune foarte importantă, foarte specială şi vizibil distinctă, aşa încât aş spune că tot ceea ce se petrece şi se trăieşte până în dimineaţa zilei de 14 februarie reprezintă un capitol, eventual un capitol care se şi închide cu această dată şi se deschide o perioadă de câteva săptămâni, combinaţia pe care o va aduce Soarele nativilor, Luna în tranzit, cu Mercur proaspăt intrat în zodia Peştilor, este de natură să le dea acestor persoane o capacitate specială, îi transformă în placa de rezonanţă a realităţii, a sentimentelor, a gândurilor şi a conştiinţei celorlalţi.
înţeleg ce n-au înţeles până acum, văd ce n-au văzut, simt ce n-au simţit, aşa încâ această ipostază îi face, indiferent de ce spun unii şi alţii, să-şi schimbe atitudinea. A, că unora nu le convine, că pe alţii îi deranjează, că pe alţii îi încurcă, asta e cu totul şi cu totul altceva. sunt mult segmente în care această atitudine începe să devină vizibil modificată, pe de-o parte în familie, în relaţie cu soţul sau soţia, în relaţie cu partenerii de afaceri, în toate relaţiile comerciale şi, dacă ţinem cont de ceea ce am spus adineauri, că ziua de 13 februarie vine cu constatarea unei nereguli, a unei înşelătorii, a unei atitudini incorecte faţă de bani, bunuri, interese şi contracte, atunci cel născut în Semnul Scorpionului va începe să pună în aplicare o politică care nu este de răzbunare şi de răfuială, ci de punere la punct şi de precizare ori de recuperare, şi recuperarea de bani, bunuri, imagine sau recuperarea contractului în sine, reprezintă o miză foarte importantă.
După ce va recupera acest patrimoniu sau acest potenţial sau va pune din nou mâna pe situaţie, controlând-o, aceia nu vor mai însemna nimic în faţa acelui personaj, pentru că vor fi deposedaţi de autoritate, de rang, de deminitate, de obiectul muncii şi de contractul însuşi. Într-o formă consfinţită juridic sau consfinţită pe bază tacită, pentru că şi aceia se vor vedea puşi în faţa unei situaţii fără limită care nu mai poate să fie negociată şi răstălmăcită. Un al doilea sector unde se manifestă această schimbare de atitudine este domeniul sentimental şi afectiv, unde aceşti nativi încep să înţeleagă adevărata natură a persoanei pe care au iubit-o sau de care s-au simţit atraşi.
Ating abisurile unei trăiri, pasiunile sunt mistuitoare, sentimentele sunt trăite la multiplele paliere şi în toate dimensiunile posibile contextului astral, aş spune până la risipire de sine, până la uitare de sine, dar de fapt aceasta este şi benzina astrală care alimentează motorul social pentru un Scorpion. Dă-i o poveste de dragoste unei femei şi i-ai dat mai mult decât hrană, apă sau aer, i-ai dat totul, raţiunea de a fi şi esenţa. al treilea domeniu în care se schimbă relaţiile afective sau atitudinale ale unui Scorpion sunt faţă de copii.
Dacă sunt părinţi, aceşti Scorpioni sunt mult mai atenţi cu problemele copiilor, mai înţelegători, mai dornici să le pună în aplicare năzuinţe, mofturi mai mici sau mai mari, o serie de capricii. Încep să se înţeleagă cu ei pe baza unei comunicări verbale. Încep să renunţe la atitudinea rigidă şi autoritară ori chiar dictatorială în casă: eu sunt ideea de părinte dominator, ideea de părinte care pedepseşte şi controlează, dispare şi, în atitudinea lor îşi face loc într-un chip pedagogic foarte inspirat, un lanţ întreg de posturi pe care copiii nu le-au mai văzut.
Copiii vor descoperi un tată sau o mamă schimbată, atât de schimbată încât îi derutează şi obiceiurile proaste ale copiilor, în acest moment, pot să fie corectate, pentru că aceia vor fi prinşi pe picior greşit. şi-au construit o conduită şi nişte reacţii chiar în funcţie de conduita şi reacţiile părinţilor. Acuma, aceştia schimbându-se şi într-un chip straniu, pe de-o parte favorabil lor, pe de altă parte, mult superior, nu rigid, dar ridicând ştacheta, îi obligă pe ei la rândul lor să se adapteze, să se schimbe şi, în felul acesta, să evolueze.
Următorul domeniu în care se pot observa schimbări benefice, fundamental este cel al creaţiei şi creativităţii, dacă avem de-a face cu structuri care s-au dedicat artelor, tuturor domeniilor creativităţii, cum ar fi literatură, muzică, plastică, teatru, film, media, televiziune, arhitectură, decoraţiuni interioare şi tot ceea ce ţine de un standard şi o reprezentare elaborată, elevată şi încărcată de rafinament.
Personalităţile născute în Scorpion pot să dea lovitura de maestru, pot să se angajeze în acte de creaţie, memorabile, să înceapă să-şi schimbe stilul, firea şi natura. Chiar şi cei care au avut o prestaţie mediocră, chiar cei de la care nu se va aştepta mare lucru pot acum să renască într-un chip cu totul şi cu totul uimitor. O altă relaţie care va fi zdruncinată, de data aceasta, pe baza acestor contexte astrale, este relaţia cu prietenii, apartenenţa la un grup sau la mai multe grupuri, inserţia Scorpionului într-o anume socio-structură de indiferent ce natură, dar şi extragerea lui.
Întregul context de care vorbim s-ar putea să nu se manifeste acum, între 14 şi 18 februarie, dar va fi vizibil în următoarele săptămâni, chiar şi la începutul lunii martie, pentru că prin elaborare, prin metamorfoză şi prin determinare, se vor provoca, în viaţa nativului din Scorpion, o serie de decizii, pe care în clipa aceasta nu le are sau nu le premeditează sau nici măcar nu le intuieşte, nu le ia în calcul. Sunt gesturi de primă reacţie, din fericire pentru Scorpion, încărcate cu intuiţie sau cu beneficitate pentru el, profitabile, dar foarte spontane, atât de spontane încât această ipostază îl transformă într-un imprevizibil.
De obicei, semnele fixe nu sunt imprevizibile, dimpotrivă sunt rigide şi opun rezistenţă la schimbare şi oferă mereu la noi provocări acelaşi tip de reacţie, de data aceasta lucrurile se schimbă şi Scorpionii devin nişte fiinţe care îi pun pe ceilalţi în încurcătură prin incapacitatea de a se adapta, nu din mers, ci dintr-o clipită, unor situaţii complicate, mai mult sau mai puţin dificile pentru ei, depinde şi de natura locului pe care-l au în lume şi în societate. Se poate vorbi de o săptămână care reprezintă baza, fundamentul, începutul, reperul, borna pentru foarte multe schimbări şi reprofilări de atitudine şi de acţiune.