Horoscop Urania Scorpion 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Scorpionului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Scorpion:

Pentru cei care s-au născut în semnul Scorpionului săptămâna viitoare pare să stea apoape exclusiv sub semnul sentimentelor, al dragostei, al iubirii. Pentru Scorpioni a venit primăvara. Ei, la capitolul acesta, sunt cei mai primăvăratici. Pasiune, taină, mister, atracţie, fascinaţie, subjugare, tot felul de stări, multe dintre ele trăite intens, apoteotic aş spune, sunt de natură să-i transforme pe aceşti nativi în nişte fiinţe destul de rupte de restul lumii, de realitatea înconjurătoare, ba chiar şi de acele provocări ale sorţii care îi privesc direct.

Începe să le pese cam puţin, amână, uită, lasă sau deleagă activitatea lor altora. Ei sunt acum dedaţi plăcerilor. Seamănă această etapă din viaţa lor cu momentul unei perechi celebre din istorie, şi anume Antoniu şi Cleopatra. Corăbiile se scufundau, romanii înaintau, războiul era deja câştigat şi victoria era de partea romanilor, dar Antoniu nu mai era acolo, nici să conducă oştirea, nici să se bucure de victoria armatei pe care o condusese până nu demult şi se dedau cu totul plăcerilor dragostei. Numai Cleopatra contează pentru Antoniu la un moment dat.

Acum s-ar putea să existe şi Scorpioni mai raţionali ori, dimpotrivă, culmea ridicolului, Scorpioni singuri care şi-ar dori foarte mult să trăiască şi ei o poveste de dragoste, o aventură, o nebunie, dar nu au preopinent. Caută ei, se uită, încearcă, testează, dar prea ies la iveală acele elemente cocludente şi dau cu pălăria în câini zicând “asta nu e previziune astrologică, asta nu e viaţă să nu am şi eu o raţă să-mi soaţă, soţ să-i fiu eu”. De aici momente lacrimogene, supărare, amărăciune, pentru că există şi o astfel de predispoziţie, să cadă în depresie tocmai pentru că în ciuda vârstei, că unii sunt tineri, sau tocmai datorită vârstei, că nu mai sunt tineri, iată, sunt singuri.

Sunt momente care anunţă fără, niciun fel de ironie, venirea primăverii, care este un moment de trezire a unei laturi romantice, sentimentale, de mare vigoare şi de mare profunzime pentru toată lumea. Că unii nu o recunosc, că le e ruşine, că sunt prea bătrâni, că vor să facă figură de oameni serioşi pentru care vai, vai, astfel de lucruri nu există, e cu totul altceva. Nu-i credeţi chiar pe toţi cei care se ipostaziază ca nişte stane de piatră şi care emit dictoane. “Eu nu mă dedau acestor plăceri, am depăşit momentul”. Nu a depăşit nimeni niciun moment. Nevoia de dragoste, de parteneriat, de sentimente, de iubire este eternă, nu are vârstă şi, din acest punct de vedere, cei care o resimt cel mai puternic dintre cele douăsprezece semne ale zodiacului sunt tocmai nativii din Scorpion, intrând pe un culoar, din punct de vedere astral, foarte prielnic.

Ei, am spune că, sunt pionierii acestui moment de trezire la viaţă a naturii şi de trezire a unor sentimente frumoase, fireşti, a unor instincte frumoase şi fireşti umane. Ce poate să aducă săptămâna viitoare în plus faţă de ultimele două-trei pe care le-au trăit şi pe care noi le-am analizat este o relaţie mai complicată pe care o au cu prietenii, de care nu aş spune că se dezic, dar mai corect spun cu care se contrazic, şi, în sfârşit, accentuarea unor duşmănii, antipatii şi rivalităţi mai ales acolo unde este vorba de colegialitate, parteneriat, participare la un proiect colectiv sau coordonare a unui domeniu şi cu cât banii sunt mai mulţi – mă gândesc acum la o activitate comercială, la o societate comercială, la o desfăşurare economică în general – deci, cu cât banii sunt mai mulţi, miza şi câştigul este mai mare, cu atât rivalitatea sporeşte.

La acest capitol nu îmi este mie teamă că Scorpionii s-ar lăsa înfrânţi sau că ar putea fi păcăliţi, aşa încât nici nu mai insist pe acest domeniu. Totuşi, este bine să reţină că dacă unii dintre ei au procese şi litigii, este bine să nu înfurie completul de judecată cu o atitudine, să-i spunem, arogantă sau impetuoasă, sau superioară, chiar dacă au dreptate. Şi ar mai fi de luat în calcul o perioadă în care munca, responsabilitatea, volumul de muncă, hărţuiala, frecuşul de fiecare zi este un element cotidian.

Toată lumea vrea ceva de la ei, toată lumea îi caută, îi solicită, le trasează sarcini, îi întreabă, îi verifică, le cântăreşte valoarea şi calitatea muncii, performanţa şi acurateţea. Uneori ei se simt mult prea supravegheaţi şi îşi ies din sărite. Dar aceasta nu este nota dominantă a întregii săptămâni, ci daor a perioadei 24-26 februarie.