Horoscop Urania Scorpion 26 Februarie 3 Martie 2012

Horoscop Urania Scorpion 26 Februarie 3 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Scorpionului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 26 Februarie 3 Martie 2012.

Horoscop Urania Zodia Scorpion:

Poate că cei ce urmăresc în ansamblu previziunile pentru toate cele douăspreze semne zodiacale şi nu doar semnul care îi priveşte pe ei prin naştere, poate că numai cei născuţi în Scorpion îşi aduc aminte ca fiind interesaţi de faptul că acum mai multe săptămâni vorbeam despre o modificare a relaţiilor de prietenie şi apartenenţei acestor nativi la o serie de grupuri.

Şi spuneam că la un moment dat vor intra într-o criză şi că această criză va dura mult, două-trei luni, şi ea va impune cu necesitate reorintarea nativilor din Scorpion către alte persoane. Regruparea lor în jurul altor idei-forţă şi mai ales al altor interese.

Că vor fi obligaţi să ia măsuri care presupun nu neapărat răfuială sau răzbunare, cât o delimitare categorică, sonoră şi brutală de unul sau mai mulţi, colaboratori, prieteni şi apropiaţi, în contextul în care această Casă a XI-a, a asocierilor liber-consimţite, a apropierilor de grup sau a afinităţilor elective, este controlată încă de la sfârşitul anului trecut de către Marte, planetă puternică dar conflictuală, stricăcioasă şi care nu pleacă până nu creează un eveniment vizibil, într-un semn destul de morocănos şi critic, Fecioara.

Când vorbeam cu ceva timp în urmă despre această ipostază, mă gândeam şi la ceea ce ştiam că va urma, şi anume retrogradarea marţiană care va creea foarte multe mişcări de recul.

Multe dintre aceste persoane dau înapoi, întorc spatele, fac stânga împrejur, se distanţează. Ehe… sunt atzât de departe încât nici nu-i mai vezi.

Unele persoane se simt trădate şi nu înţeleg de ce un Scorpion nu le mai răspunde la telefon, la bună ziua, la chemare şi aşa mai departe. Dar este de reţinut faptul că, rămas destul de singur, orice Scorpion reuşeşte să îşi găsească echilibrul suficient în sine însuşi. Scorpion dezechilibrat nu există, mai ales că este un semn fix. Nici Casa parteneriatului nu este strălucită.

Acolo, în măsura în care este Jupiter, care ar trebui să creeze premize favorabile pentru tot felul de realinieri, împăcări, ajustări, apropieri sau împrieteniri, colaborări şi realizări de contracte, înţelegeri, convenţii-cadru, iată că este contracarat de Lună neagră care fie strică tot ceea ce promite Jupiter, fie strică tot ceea ce s-a construit în timp înainte ca Jupiter să intre în această Casă a VII-a.

Strică fie relaţiile alcătuite de destul mult timp, adică de vreo zece ani încoace, fie taie aripile tuturor tendinţelor care se nasc acum. Avem de-a face cu multiple premize care viciază şi comunicarea.

Multe lucruri Scorpionul nu le spune, le ţine pentru el, le spune trunchiat, secvenţial, pe bucăţele, pe firimituri, de nu mai înţelege omul nimic ce vrea, acesta de la lume, viaţă, societate, familie şi apropiaţi. Este greu de stabilit o punte de legătură, de corespondenţă spirituală sau chiar de corespondenţă emoţională. Nu se mai găsesc premizele de altădată pentru ca un Scorpion să poată să vorbească şi să se facă înţeles aşa cum se petrecea în alte dăţi.

Deocamdată avem de-a face cu o mişcare plutoniană care contractă totul, închistează, blochează sau îmbracă într-o carcasă dintr-un material impenetrabil toate elementele, şi cele banale, insignifiante, şi cele importante.

Mult timp am vorbit despre Casa a V-a ca fiind o oază de fericire, de echilibru, de împlinire, ca un loc de refugiu pentru nativii din Scorpion pentru căldura sufletească sau pentru trăirile într-un plan senzual sau sexual pe care le inducea. Acum, prezenţa Soarelui este un factor în plus pe această direcţie.

Această loje pe care o pot frecventa foarte bine nativii din Scorpion este de natură să le dea lor perspectiva minunată pe care o ai când stai în loja oficială la teatru. De acolo, din acea Casă a V-a, de unde din când în când se poziţionează, lumea nu este neapărat mai frumoasă pentru aceştia, dar, cu siguranţă, este mai bună, este mai sexy. În schimb, Mercur părăseşte această Casă a V-a, care aducea şi foarte mult dialog mutual şi intră în Casa a VI-a şi le dă acestor persoane un mai puţin fericit chef de ceartă la locul de muncă.

Dispute, controverse, admonestări, foarte multă verbalitate. Se vorbeşte mult în ideea de a se face precizări necesare, dar depinde şi de vârsta sau locul pe care îl ocupă un Scorpion. Că dacă este tânăr şi începător, un debutant, nu prea stă toată lumea să se uite la el ce spune şi ce îl nemulţumeşte. Dar, dacă este o persoană cu greutate, atunci lucrurile au valoarea unor repere pe care nu toată lumea le acceptă.

Dar nu discuţiile şi nu certurile sunt lucrul important pe care îl aduce Mercur, cât dorinţa acestora de a-şi impune un punct de vedere într-un chip radical destul de simplu ca argumente, explicit, dar destul de neplăcut. Pe unii îi doare, pe alţii îi ustură, pe alţii îi jenează, fiecare percepe dorinţa, mai ales dacă este vorba de un şef a unui Scorpion, ca fiind ceva ce nemulţumeşte.