Horoscop Urania Taur 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Taurului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Taur:

Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului săptămâna viitoare aduce tot felul de gânduri şi intenţii inhibate, reprimate sau ţinute foarte bine în ascuns. Multe tentative sau multe iniţiative sunt puse sub obroc datorită unor factori individuali şi strict subiectivi. Consideră, după o anume analiză, că nu e momentul potrivit sau nu se simt suficient de puternici sau îndeajuns de pregătiţi. Au senzaţia că nu este timpul şi locul potrivit pentru a face ceea ce şi-au dorit, ce şi-au propus sau ceea ce li se părea la un moment dat, sub presiunea momentului, a fi absolut necesar şi inevitabil.

VEZI VARIANTA VIDEO


Iată că inevitabilul poate să fie prevenit şi contracarat şi dacă au avut răbdare atunci, cu siguranţă, pot să valorifice şi acest moment. Percepţiile sunt corecte şi, dacă, într-adevăr, li se pare că este bine să treacă la acţiune, chiar nu trebuie să funcţioneze alandala, la întâmplare, numai că se plictisesc şi trebuie să facă ceva, mai precis trebuie să-şi complice viaţa. Zilele de 13 şi 14 februarie sunt mai complicate. Ele reprezintă un potenţial crescut de conflict în toate tipurile de asociere contractuală sau nu.

Le marchează într-un chip negativ mai ales pe femeiunde sporeşte invidia, gelozia, firea refractară şi dorinţa de revanşă. Unele persoane sunt tentate acum să plătească o poliţă soţului sau unui partener de afaceri. De aici tot felul de gesturi şi gânduri care nu fac cinste şi care este bine să fie amânate şi reprimate.

Odată cu 15 februarie se vor aerisi la minte şi toate aceste tendinţe negativiste sau chiar periculoase ori cu totul şi cu totul nejustificate vor dispărea ca un fum, ba chiar li se va părea comic tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp. Nu ar fi de neglijat însă ziua de 12 februarie, când sunt posibile o serie de mici, scurte pasagere dezechilibrări la locul de muncă, prin tot felul de situaţii care sunt de natură să-i destabilizeze, să-i pună pe gânduri.

Nu vor înţelege de ce câte o persoană de la locul de muncă, coleg, şef sau subaltern îşi schimbă atitudinea. Umorile sunt modificate, firea oamenilor este instabilă, provocările ţâşnesc la tot pasul şi conflictele par să se nască chiar şi dintr-un surâs. În faţa acestei atitudini este bine să rămână insensibili sau intangibili. Oricum, în a se ambala în tot felul de situaţii care sunt provocate de un tranzit antpatic astral este greşeala cea mai mare.

Mercur va intra pe 14 februarie în Casa a XI-a, a prietenilor, şi le va da posibilitatea să se bucure de gândurile, prezenţa, iniţiativa, acţiune sau întreprinderea cuiva. În principal în favoarea, în beneficiul celui născut în zodia Taurului. Întregul context astral este de natură să-i transforme şi pe ei în nişte fiinţe mai blânde, mai prietenoase, mai tolerante, mai pline de solicitudine sau mai dispuse să se sacrifice pentru cineva.

Între 14 şi 18 februarie este posibil să primească, însă, nişte semne mai ciudate. Poate să fie o atenţionare de o anume valoare sau cu anume direcţie în economia biografiei lor. Este bine să fie atenţi la ceea ce se întâmplă, ceea ce primesc ca o sugestie deschisă, verbală, explicită sau ca una implicită, mai bine zis simbolică, metaforică, ce provine de la un cerc de prieteni, de cunoscuţi sau de nou veniţi în cercul de afini al unui nativ din semnul Taurului.

Sunt şi câteva elemente care vin să le aducă nişte blocaje sau nişte interdicţii ori să ridice nişte bariere de rezervă, de reticienţă ori de respingere. Ele ţin de domeniul ideologiei, al convingerii şi nu o dată se vor scutura la gândul că ceea ce-i aşteaptă nu este deloc pe măsura intenţiilor lor sau dacă vor fi puşi în anume situaţii ei, într-un astfel de context, refuză să răspundă unui comandament sau refuză să se asocieze ori să se plieze pe interesul unuia, pe demersul celuilalt, pe o construcţie care este străină de intenţia lor sau de întreaga lor identitate şi personalitate.

S-ar putea să intre în contradicţie cu un grup faţă de care manifestă interes sau în care au activat, de care s-au apropiat, în care s-au integrat până la un moment dat trup şi suflet. În unele cazuri, nu obligatoriu în toate, dacă se produce o astfel de fisură atunci elementul care generează această distanţă sau această dorinţă de a se extrage dintr-un context periculos vine de la cuvinte, vine de la vorbe, vine de la fraze, vine de la afirmaţii sau de la informaţii care sunt spuse fără niciun fel de intenţie, ca un fel de gafă, ca un fel de mărturisire de sine neintenţionată a celorlalţi, dar destul de grăitoare pentru cei născuţi în Taur sau, dimpotrivă, vine chiar ca o formulă rostită intenţionat, ca un secret, ca o dezvăluire ori chiar ca un element de încunoştiinţare a lor.

Chiar dacă lucrurile se petrec discret, chiar dacă aceste dialoguri au loc între patru ochi, totuşi undeva intenţia este mai profundă, e mai completă, e mai motivată şi de alte persoane care nu trăiesc intenţii, speranţe sau dorinţe pe care încearcă să le inducă, să le impună unui nativ din Taur. Cu alte cuvinte, încearcă să îl manipuleze mai de la distanţă sau mai de aproape, mai subtil prin sugestii, aluzii, prin mesaje subliminale sau, dimpotrivă, mai brutal şi mai direct prin tot felul de avertismente „vezi că”, şi urmează. Aici, deja, începe să nu mai fie niciun dubiu.