Horoscop Urania Taur 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Taur 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Taurului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Taur:

Cei care s-au născut în zodia Taurului vor avea de acum încolo nişte clipe frumoase. Casa prieteniei este din cel în ce mai bogată în sugestii, în avantaje şi în perspective care se pot transforma în relaţii utile, în întâlniri care pot să însemne ceva, în destinul sau în existenţa pe un termen mediu al nativului. Faptul că acolo se petrece şi Luna nouă ne indică faptul că pentru aceste persoane se poate ivi o situaţie neaşteptată, una plăcută, sau o întorsătură favorabilă a vieţii lor este legată de o relaţie de prietenie ori de un grup la care s-au raliat la un moment dat.

De acolo vine satisfacţia, mulţumirea, preţuirea, încrederea şi un set întreg de trăiri care ţin de domeniul intelectului şi al spiritului. Casa a XII-a rămâne în continuare un loc al energiilor consumate puţin steril. Se toacă aceleaşi idei, se discută aceleaşi probleme, se analizează acelaşi trecut şi nu prea se construieşte nimic în prezent. Este un moment care ar trebui depăşit sau care ar trebui transformat în ceva util. Aduce uzură nervoasă, oboseală psihică, enervare inutilă, stres şi insomnie.

Începând cu 25 februarie Jupiter şi Luna neagră încep să se apropie, se află din nou în conjuncţie şi până la jumătatea lunii martie aşa vor rămâne în permanenţă într-o combinaţie care nu este fericită. Aceeaşi situaţie s-a mai petrecut şi la începutul lunii decembrie, se reia acum la alte grade şi această prezenţă constantă a Lunii negre în coasta mareului benefic, chiar dacă a devenit între timp o planetă care şi-a reluat mersul direct, nu este de bun augur. Aduce nemulţumire, stres, ghionturi ale sorţii, situaţii complicate şi nemulţumire care provine din trecut, dar poate să provină şi dintr-o incapacitate personală de a se ridica deasupra momentului, de a vedea în perspectivă, de a se ambala şi entuziasma într-o idee, într-un proiect, într-un demers.

Foarte multe elemente care vin dinspre această Casă a XII-a care tocmai am analizat-o, cea a gândurilor încărcate de amărăciune, de stres sau de nemulţumire se reflectă şi asupra fizicului. De aceea şi spuneam adineauri că ar fi bine să se pună punct acestui tip de revenire fără sfârşit la probleme care au reprezentat conflictele unei etape care s-a epuizat sau la situaţii care nu fac plăcere, amintiri neplăcute. Toate acestea se refletă în metabolism şi chiar în fiziologia organismului în ansamblu. Se şubrezesc singuri alimentându-se cu lucruri amărui, cu lucruri care au creat destule toxine în organism la propriu, nu doar metaforic. Atrag atenţia asupra săptămânilor viitoare ca un prag important de criză interioară pe care vor fi obligaţi, nu au încotro, să-l treacă.

Bine ar fi să-l depăşească cât mai repede, cât mai simplu şi cu pagube interioare cât mai restrânse. De aceea trebuie să schimbe de pe acum atitudinea şi mentalitatea, trebuie să îşi construiască o politică, o strategie în faţa unor evenimente, informaţii, discuţii, reacţii ale celorlalţi, turnuri ale sorţii, în aşa fel încât pe de o parte să fie pregătiţi, pe de altă parte să reacţioneze cât mai adecvat şi cât mai limitat, să nu dezvolte aceste situaţii destul de stringente în crize personale, să nu le transforme într-o dramă. Trebuie în felul acesta să îşi schimbe nu numai atitudinea, ci şi polul de interes.

Despre aceste lucruri am mai vorbit în ultimele săptămâni şi insist asupra lor pentru că sunt o chestiune a prezentului tocmai pentru a pregăti un viitor apropiat cât mai uşor de depăşit. Poate că ar trebui să renunţe de pe acum la o serie de mize sau de ambiţii pe care şi le-au făcut într-o relaţie care ţine de ideologie sau de o reprezentare superioară despre lume şi viaţă. Poate că reprezentarea pe care şi-au făcut-o şi care le-a ordonat pentru un răstimp existenţa a fost provocată de o persoană sau o personalitate care i-a motivat, i-a încântat, i-a fascinat, poate chiar i-a susţinut şi i-a lansat. Persoana a dispărut, contextul s-a risipit şi rămân nişte consecinţe care nu mai sunt nici puternice şi nici valabile.

Sunt învechite, ruginite ca un instrument care nu mai funcţionează, care scârţâie şi se strică tot timpul. Este bine să îşi înnoiască întreaga atitudine despre lume şi viaţă, să îşi aerisească perspectiva şi percepţiile, să îşi înnobileze reacţiile, să nu mai coboare la nivelul conflictelor minore, modeste, care sunt de cele mai multe ori fleacuri dezvoltate şi îndilatate la maximum fără nicun rost. Să acorde lucrurilor greutatea şi importanţa reală şi nu una închipuită, subiectivă sau gândită la mânie.

Este bine să se alunge ori să se arunce peste bord toate resentimentele şi amintirile cu care trăiesc încă din trecut, ca şi cum ar fi o condiţie fără de care nu se poate. Ba se poate fără toate aceste elemente care nu fac decât să pervertească mintea şi sufletul, să agaseze şi mai ales ă le abată atenţia de la lucrurile esenţiale cu care se vor confrunta în curând.