Horoscop Urania Varsator 12-18 Februarie 2012

Horoscopul saptamanal Urania pentru zodia Varsatorului in 2012 - saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop 2012 Urania - Zodia Varsator:

După luni şi ani de vedetism, pentru că, vă reamintesc, Vărsătorii au avut ani buni în care Uranus le-a traversat semnul zodiacal, apoi Neptun, apoi Jupiter, apoi Luna neagră, iată că acum trăiesc foarte simplu, am spune de-a dreptul rustic sau simplificat de tot. Nu tu complicaţii, nu tu evenimente, nu răsturnări de situaţie. E un dolce far niente de-acum încolo viaţa lor.


VEZI VARIANTA VIDEO


Existenţa lor este realmente simplificată de câteva săptămâni încoace. Vor avea parte de destul de multe valuri din punct de vedere economic. Vor fi când pe val, şi atunci vor avea o creştere economică, vor fi când sub val şi vor trăi momente mai complicate.
Această Casă a Banilor devine importantă pentru ei sau mai activă şi mai solicitantă. Începând cu ziua de 14 februarie, Mercur intră şi el în această Casă a Banilor, se alătură celor două planete deja existente, Neptun şi Chiron, şi creează dorinţa de a câştiga bani, mai mulţi sau altfel decât până acum, dorinţa de a schimba radical viaţa şi de a face acele modificări existenţiale care să le permită să câştige mai mulţi bani cu mai puţin efort sau, chiar dacă vor munci la fel de mult, acea activitate să le aducă satisfacţie şi un beneficiu, să fie ceea ce se cheamă sentimentul unei activităţi care să le aducă şi compensare, şi orgoliu, şi împlinire de destin, să umple toate golurile unei existenţe însetate de mult mai mult şi de mult mai bine.
Planeta Venus le dă posibilitatea să fie dinamici, să vorbească, să aibă iniţiativă, să se dedice unor cauze, să se implice în tot felul de probleme în care nu mai este vorba de o relaţie mică, de un simplu parteneriat sau de o relaţie de familie.
Sunt foarte activi, sunt foarte energici, aş spune că sunt de-a dreptul cutezanţi. În rest, săptămâna nu prea aduce nişte lucruri esenţiale. Dacă au oarecare funcţie sau întreaga lor activitate are o miză publică, socială, atunci zilele de 13 şi 14 februarie îi împing pe aceştia să fie abili, dar şi foarte eficienţi sau elocvenţi sau expliciţi într-un chip care poate, la un moment dat, să fie răscolitor, pentru că ei pot să atingă nişte subiecte sau nişte laturi prin ceea ce gândesc, fac, discută sau vizează, care să-i deranjeze pe unii, dar probabil c-o vor face atât de diplomatic şi de bine, încât va exista şi cealaltă ipostază, un tip de mulţumire sau de satisfacţie care va fi dat galeriei adverse.
Este adevărat că unii nu vor fi foarte mulţumiţi de ceea ce face şi spune un Vărsător, dar aceia sunt puţini, pe când cei mulţi îl vor aplauda. Zilele de 15 şi 16 februarie vin cu un sentiment de datorie, de apartenenţă la un grup.
Să nu uităm că, sensul vieţii pe Săgetător, adică sensul vieţii cu dreptate sau cu energie, cu dorinţa de a se implica în activităţi publice, să nu uităm că Săgetătorul se asociază cu ipostaza de tribun, capătă deci pe 15 şi 16, în viaţa Vărsătorilor, o vocaţie specială, o implicare cu un crez, cu decizia, cu o chestiune de determinare personală care nu poate să fie nici explicată, dar nici oprită. Vor atât de mult să facă un lucru şi un lucru bun, sunt atât de puternic implicaţi de partea unei cauze drepte, juste, de partea unei nedreptăţi pe care vor s-o remedieze cumva încât nimeni nu-l poate întoarce pe acesta din drum.
De altfel, se mai petrece ceva: pe 15 şi 16 februarie, este o relaţie de trigon regal, deci armonică, chiar foarte armonică, între sensul vieţii şi micul benefic şi Venus, în Casa a III-a a Discuţiilor, a comunicării, a dialogului, a schimbului de idei, a exerciţiului verbal, al exprimării orale sau al jocului cu cuvinte şi de cuvinte. Penetrant, belicos, vizibil, aş spune chiar ostentativ gesturi de frondă, gesturi liber asumate şi liber asumate în ideea unei cauze pe care trebuie s-o slujească sau pe care trebuie s-o onoreze ori pe care s-o ducă la bun sfârşit.
Comunicarea este la cote maxime, pentru că trigonul pe care-l mai realizează Planeta Venus cu Luna este de natură să dea un sentiment clar că omul face ce trebuie cu orice risc, de aceea spuneam că nimeni nu-l poate întoarce din drum pe un Vărsător dacă în aceste zile îşi propune un lucru sau dacă a stat în expectativă ori nu a fost foarte convins, acum are toate argumentele să creadă, până la capăt, în cauza lui. Alte evenimente personale eu nu pot să anticipez, pentru că aşa cum arată distribuţia astrală pe harta lor, nu-mi permite divagaţii.