Horoscop Urania Varsator 19-25 Februarie 2012

Horoscop Urania Varsator 19-25 Februarie 2012
Horoscopul Urania zodia Varsatorului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 19-25 Februarie 2012.

Horoscop 2013 Urania Zodia Varsator:

Săptămâna viitoare este pentru cei născuţi în Vărsător aproape identică cu perioada care s-a încheiat. Acelaşi beneficiu material, aceeaşi vioiciune publică, comunică, se agită, vorbesc, se întâlnesc, se exprimă, sunt ascultaţi, dialoghează, învaţă, dau examene, trec etape de verificare, aceleaşi probleme când mai bune, când mai rele, legate de casă şi domiciliu, aceleaşi preocupări lăuntrice şi aceeaşi dorinţă de schimbare de sine cu aceeaşi capacitate de a face modificări esenţiale şi, în sfârşit, aceleaşi probleme legate de taxe, datorii, hangarale

Practic, nu se întâmplă nimic nou faţă de săptămâna trecută, nu se adaugă nicio dinamică specială, iar faptul că Luna nouă se produce în acest răstimp pe care noi îl analizăm, al săptămânii viitoare, nu este de natură să dea o altă conotaţie alcătuirii astrale. Luna nouă se va aşeza pe Casa a II-a in horoscop 2013, a banilor şi în întregul ansamblu al celor cinci planete care tranzitează acum această Casă şi zodia Peştilor nu face decât să accentueze ideea de sau nevoia de a câştiga bani din muncă proprie, de a se implica într-o serie de activităţi, dar cel mai important aspect pe care îl conturează momentul de Lună nouă este schimbarea de atitudine faţă de propria lor valoare.

Trebuie să se preţuiască mai bine, să cântărească mai bine când spun da sau nu la o ofertă, să îi ştie preţul, să ţină la preţ, să se vândă bine şi să înceapă să câştige bani. Foarte multe dintre etapele păguboase, să le spunem, sau mai puţin valoroase din punct de vedere material pe care le-au acceptat, pe care le-au cultivat sau pe care le-au provocat să se încheie odată şi pentru totdeauna. Pot să desfăşoare activităţi sau să îşi propună să înceapă să facă şi lucruri care nu aduc neapărat bani, ci plăcere, onoare sau reprezintă un vis vechi de tinereţe.

Uneori este un hobby, alteori este un capriciu sau este verificarea dacă acea direcţie pe care au abandonat-o la un moment dat când erau tineri ar fi fost valoroasă şi nu cumva era mai bine dacă alegeau acel drum. Acestea sunt ipostaze fireşti pentru foarte multă lume, verificarea unor secvenţe care trebuie să se încheie într-un anume fel, un capitol de viaţă care are nevoie de concluzie. Dar, indiferent de concluzia la care ajung, să nu uite un aspect, faptul că cei născuţi în semnul Vărsătorului nu sunt persoane care fac bani, nu sunt persoane care fac avere, nu sunt genul de oameni spre care banul să tragă necondiţionat.

Şi dacă din când în când cineva are o stare materială admirabilă sau beneficiază de nişte ani în care banii forfotesc în jurul lui, este o pură întâmplare sau, cine ştie, avem de-a face cu un Vărsător sărit din tipologia clasică a acestei zodii. Dar nu îmi fac eu griji din faptul că Vărsătorii nu s-ar adapta noii situaţii astrale. Neptun stă în Casa banilor şi va rămâne aici 15 ani, aşa încât va face el ceea ce trebuie, adică o remodelare a întregii lor fiinţe, a structurii lor umane, a psihicului, dar şi a relaţiei cu lumea, viaţa şi societatea de aşa natură încât să îi facă să preţuiască banul şi să-l dorească cu ardoarea pe care o resimt alte zodii.