Balanta 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Balanta 4-10 Martie 2012
Horoscop saptamanal Urania zodia Balantei 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop Urania Zodia Balanta:

Încheiam analiza dedicată celor care s-au născut în zodia Balanţei săptămâna trecută cu o informaţie care poate nu le-a convenit unora, de fapt cred că nu a convenit nimănui, şi anume faptul că printr-o predispoziţie astrală se încarcă negativ Casa a VI-a a muncii.
Cu acelaşi tip de observaţie şi cu aceeaşi analiză începem şi previziunile noastre de astăzi, pentru că ziua de 4 martie continuă sub semnul unei opoziţii complicate, confuze, drastice, certăreţe, care poate să aducă chiar rupere de relaţii în virtutea unei opoziţii între Soare şi Marte la grad perfect pe axa Peşti-Fecioară. Dar lucrurile nu se opresc aici şi nu se simplifică, dimpotrivă, se complică sau se continuă, fac punte între 4 martie până pe 8 martie, când în ziua cu Lună plină, iarăşi, se activează aceleaşi Case.

Luna va fi în Fecioară, ba, mai mult, va face şi conjuncţie cu Marte, va foarte în opoziţie nu numai cu Soarele, ci şi cu Chiron şi Neptun de-a lungul orelor anterioare, deci va veni cu o încărcătură astrală puternică, de confuzie, nemulţumire, lezare şi foarte multă dizarmonie.

Pentru toată lumea, tot ceea ce presupune muncă, mai ales munca cu salarizare, nu o muncă benevolă sau o muncă de plăcere, un loisir, acest tip de muncă bazată pe relaţii contractuale este supusă stresului astral şi complicării din toate punctele de vedere. Mulţi dintre aceşti nativi se pot căptuşi cu duşmănii, antipatii sau cu un gând rău, nu neapărat ascuns, poate să fie şi rostit şi exprimat sau nici să nu mai trebuiască să fie rostit, să fie vizibil cu ochiul liber, care va conta de-a lungul timpului într-una sau în mai multe relaţii ulterioare pe care le vor avea.

Atenţie că aceiaşi încărcătură negativă operează şi într-un plan al sănătăţii şi dă stare proastă psihică, nervozitate, incapacitate de a se stabiliza într-o opinie, fire schimbătoare, capricioasă sau rigidă dintr-un alt punct de vedere.

Acolo unde sunt ambiţii personale intervine rigiditatea şi intoleranţa, acolo unde nu mai este interesul personal este maximum de indiferenţă sau o intoleranţă care vine mai mult pe un fodt psihic răscolit. De aici enervări şi stări acute care pot să aibă consecinţe asupra fiziologiei, asupra bunei funcţionări a organismului. Planul psihic l-am abordat, planul celălalt, din punctul de vedere al sănătăţii, ţine de registrul metabolismului, alimentaţiei, al digestiei însă ansamblu şi al bunei funcţionări a aparatului digestiv, esofag, stomac, duoden, intestine şi vezică bileară.

Atenţie că şi fără supărare şi fără stres, şi fără problemele de la locul de muncă întregul context astral poate să le dea celor care s-au născut cu o sensibilitate hepatică o perioadă destul de proastă, o rememorez, între 4 şi 8 martie. 4 martie mai are o altă vocaţie de natură să îi pună într-i situaţie mai specială. Aduce o conjuncţie între Venus şi Saturn pe Casa I a personalităţii şi, iarăşi, este vorba de contracte şi parteneriat. Iar dispute şi neînţelegeri, acestea provin de la cu totul alt capitol. Schimburi de cuvinte, reticienţe, rezistenţe la observaţii şi o foarte redusă dorinţă de a accepta realitatea, de a se conforma, de a se maturiza, dacă sunt tineri, şi de a se schimba indiferent de vârstă.

Vă reamintesc că semnul Balanţei este un semn, deşi unii nu cred acest lucru, pentru că au senzaţia că fiind patronată de planeta Venus este o zodie feminină. Nu. Este o zodie de natură masculină, este patronată de Venus care dă o serie de tendinţe, dar asta nu înseamnă că rigiditatea specifică semnelor cardinale nu este prezentă. Şi ea se acutizează, de exemplu, pe 10 martie, continuă şi pe 11, pentru că va fi şi Luna în Balanţă. Şi atunci acest spor se va vedea în întreaga conduită şi atitudine a acestor nativi.

Îmi pare rău, dar pentru aceste persoane săptămâna care vine este destul de anapoda, îi împinge să ajungă singuri pe mâna lor, din greşeala lor, în cele mai neplăcute ipostaze, sunt vulnerabili şi nu sunt la înălţimea momentului prin înţelepciune aproape deloc. Bună este Casa banilor unde pot să primească bani, să câştige din toate formele de câştiguri materiale şi băneşti posibile pe lumea asta sau în ţara asta. Sunt preocupaţi de tot ceea ce înseamnă echilibru, dar mai ales fericire care vine din bani şi bunuri, din pământ şi toate tipurile de investiţii şi afaceri imobiliare.

Acum, câtă avere şi cât beneficiu se poate extrage în aceste momente şi în România, din pământ şi din imobiliare, nu ştiu. Ăsta este contextul astral şi poate că, secvenţial, câte cineva reuşeşte să se încadreze în acest culoar de influxuri, de influenţe şi să aibă şi un beneficiu. Mai există şi riscul ca unele câştiguri să se asocieze cu viciu în acte, viciu de formă legală sau viciu din punct de vedere moral, să nu fie obţinute pe o cale tocmai cinstită sau cu gânduri curate ori intenţiile şi condiţiile care sunt puse pentru a intra în beneficiul unui bun să nu fie respectate chiar din botez, pe ideea „lasă, lasă, îi promit, îl păcălesc, îl conving şi după aceea îmi văd eu de interes”.

Este o atitudine care trebuie reprimată şi dacă, într-adevăr, ea ţâşneşte în mintea cuiva, şi dacă, într-adevăr, acea persoană mai şi ascultă aceste previziuni, ar fi bine să ţină cont că acest tip de atitudine construit pe faza de Lună neagră nu va întârzia să îşi arate efectele şi să creeze consecinţe neplăcute de tipul plăţii karmice.