Berbec 4-10 Martie 2012

Horoscop 2012 Urania Berbec 4-10 Martie 2012
Horoscop Saptamanal Urania zodia Berbecului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului săptămâna viitoare rămâne la fel de importantă într-un plan personală, cu multe surprize, evenimente, întâmplări care se derulează în cascadă, care uneori îi lasă şi pe ei cu gura căscată. Fie ei înşişi sunt eroii unor întâmplări ieşite din comun, fie asistă ori aud de lucruri care îi şochează. Până la un punct aceste evenimente îi pot implica. Dincolo de o ipostază a reacţiei personale se poate anticipa şi o altă situaţie pe care ei o vor trăi, şi anume să fie spectatorii unor evenimente dintre cele mai stranii.

Destul de complicată perioada cuprinsă între 9 şi 10 martie, are o legătură directă cu Casa parteneriatului, se poate reflecta într-un plan personal relaţiile cu soţul şi soţia, unde, în ciuda efortului şi a unui adevărat tur de forţă, de răbdare şi diplomaţie, conflictele minore, dar multe, sacadate şi enervante se pot înşira ca mărgele pe aţă. Mai importantă rămâne însă relaţia cu partenerii. Dacă sunt chestiuni de afaceri aici lucrurile depăşesc nivelul simplei schimbări de atitudine sau de umoare de la o oră la alta.

Aici este vorba de o preocupare a unui partener, de a da cu totul altă turnură fie unei activităţi comerciale, fie câştigului. Se opun, creează situaţii imposibile, ridică obiecţii şi fac tot ceea ce le este în putinţă pentru ca parteneriatul pe de o parte să nu meargă, să stagneze, pe de altă parte să creeze situaţii vicioase, artificiale, de conflict şi, într-o a treia dimensiune, să creeze premizele unei viitoare rupturi.

De aici schimburile de cuvinte tăioase, dar mai ales de argumente care sunt de o parte justificate, de cealaltă parte sunt trunchiate, vicioase sau ţin de capitolul răstălmăciri. Pe acest fundament este puţin probabil că cei născuţi în Berbec să se mai poată înţelege cu cineva. Românul are o vorbă, „să se înţeleagă omeneşte”, adică simplu, fără prea multe filosofii şi fără prea multe tertipuri.

Acest tip de dialog simplu şi firesc este imposibil, de altfel în întreaga săptămână, până la urmă, şi cei născuţi în zodia Berbecului vor deveni irascibili şi vor creea la rândul lor, vor alimenta premizele unui conflict care se va dezvolta de-a lungul vremii si despre care vom tot vorbi de-acum inainte intr-un horoscop Berbec si in anul 2013.

Casa muncii nu este dintre cele mai bune şi aici se poate spune că ziua de 8 martie poate să aducă un accent special. Sunt conflicte neprevăzute, sunt certuri care pot să revină, să renască pe un fond mai vechi sau pe un subiect mai vechi, alteori se poate naşte o adevărată prăpastie între aceşti nativi şi şefii lor sau colegii lor. Înclis să spun că lucrurile ţin de un mod vicios de a munci şi colabora, de a fi conduşi sau coordonaţi de mai mult timp.

Acum doar ies la iveală foarte multe elemente care au zăcut tăcute, înnăbuşite, nevăzute, neauzite. Acum parcă s-au concentrat într-un buchet de nefericiri. Luaţi în calcul şi elementul pe care încă nu-l ştiţi. O persoană cunoscută care vă lucrează pe ascuns sau un necunoscut care vă lucrează pe faţă. Până când veţi afla adevărul va mai trece ceva timp, dar problema nu este că nu cunoaşteţi adevărul în profunzime, în totalitate şi în toate meandrele lui, problema este că se acţionează destul de intens şi de puternic.

Luaţi în calcul şi un fond de antipatie care s-a creeat la un moment dat în jurul dumneavoastră sau de neîncredere, sau de ostilitate, de invidie, de gelozie, de rivalitate care acum creşte la cote alarmante. O zi de paroxism este 8 martie, tocmai datorită momentului de Lună plină care amplifică toate aceste stări, senzaţii şi sentimente. Mai interesant este şi factorul subiectiv, pentru că deşi scandalul încă nu izbucneşte aşa cum se va petrece la un moment dat, totuşi ceea ce simt aceşti nativi este mai puternic.

Până la un punct am putea să spunem că trăirile lor sunt disproporţionate, că sunt mai necăjiţi, mai îngrijoraţi, mai speriaţi şi mai furioşi decât este motivul real. Totuşi, percepţiile lor sunt corecte, au un feeling care nu este deloc departe de adevăr şi, la un moment dat, cum spuneam, peste nişte săptămâni lucrurile vor ţâşni şi cu faţa lor cea adevărată.

Duşmanul va avea nume, prenume şi identitate. Partea bună a săptămânii viitoare este intrarea planetei Venus în Casa a II-a a banilor care aduce stabilitate, profit, beneficiu, câştig, liniştire la capitolul financiar, intrare într-un regim firesc de lucru, de plată şi de plăţi pe care ei trebuie să le efectueze. Planeta Venus cu fiecare zi se apropie de Jupiter şi cei doi benefici vor face, evident, după 10 martie şi o conjuncţie care nu este deloc de neglijat, ba, dimpotrivă, este de aşteptat cu multă bucurie pentru că va putea să netezească în plus acest segment financiar.

De altfel, planeta Venus are şi un traseu extrem de rapid, ea intră la prânz, în ziua de 5 martie, în această Casă a banilor şi pe 10 martie, seara, se află deja la 6 grade în acest semn zodiacal.

Este adevărat că acest traseu puţin precipită evenimentele şi nu permite o valorificare integrală a beneficităţii acestui tranzit, dar, chiar şi aşa, totuşi funcţionează în favoarea nativilor. S-ar putea să le aducă, dacă nu un mare beneficiu, o altă ipostază, şi anume să mai taie ghinionul, să oprească un rău financiar care e pe cale să se producă, să deturneze atenţia care s-a concentrat la un moment dat pe ei sau să creeze un câmp favorabil pentru tot felul de acorduri la nivel fiscal, al nivel financiar sau la nivelul salarizării.

Totuşi, între aceste două planete personale, Venus şi Jupiter, şi Marte din Casa muncii, în săptămânile următoare, va interveni pe de o parte o relaţie bună, armonică, dar vom vedea după aceea în emisiunea de săptămâna viitoare, nu vreau să anticipez ce se întâmplă, va trebui să treacă prin furcile caudine ale unui moment mult mai complicat.

Prin urmare, dacă încep să se îmbunătăţească lucrurile din punct de vedere financiar, înţelept ar fi ca unii dintre nativi să nu şi-o ia în cap, să facă cheltuieli peste puterile lor, să jubileze şi să jongleze cu sumele de bani zicând că de acum încolo nimic nu li se mai întâmplă. Greul încă nu a trecut, este o latură bună, dar această latură bună va trebui să fie străbătută în săptămânile următoare cu foarte multă prudenţă şi rezervă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic pentru a preîntâmpina ceea ce urmează.