Capricorn 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Capricorn 4-10 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Capricornului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop 2012 saptamanal Urania Zodia Capricorn:

Pentru cei care s-au născut în Semnul Capricornului, este de reţinut că întreaga săptămână lucrează pentru ei pe imagine socială, pe amplasare socială, pe imagine publică, pe stabilitate. Unii sunt cam destabilizaţi, dezechilibrul se vede, mai ales de când a intrat Saturn în mişcare retrogradă, dar pe 10 martie şi, ulterior, pe 11 martie, Luna se va afla în Balanţă, în cuadratură cu Soarele lor. Ei, asta chiar nu e bine. Se vor afla într-o deplină contradicţie cu ei înşişi şi cu restul lumii, cu ei şi cu destinul, cu ei şi cu meseria, cu ei şi cu cei care îi conduc ş.a.m.d.

Nu este una dintre ipostazele calme şi plăcute sau liniştitoare, mai ales că întreaga combinaţie este alimentată de tot ceea ce poate să aducă mai stringent, mai greoi, mai dificil de metabolizat, Saturn şi Pluton, aşa încât aceste persoane pot să trăiască momente de nemulţumire pentru felul în care o duc ei în viaţa de fiecare zi, pentru ceea ce înghit, pentru cât îndură, pentru câte sacrificii fac, pentru felul în care muncesc.

Atenţie! Pedeapsa în viaţă e pe Casa Muncii in astrograma Capricornului, deci sesizează greul, sesizează neputinţa, ba chiar mai mult, sesizează şi penitenţa, şi nu o dată, unii dintre nativii acestui semn zodiacal pot să spună „Dar cu ce-am greşit de plătesc atâta? Dar nu se mai termină această pedeapsă?”, parcă ar fi o pedeapsă această activitate la locul de muncă, ca şi restul atribuţiilor şi consecinţele ori ecoul acestui plasament socio-profesional.

Cea mai proastă direcţie pe care o are săptămâna viitoare pentru aceşti nativi este legată de comunicare. Este legată de comunicare în preajma datei de 8 martie, când se vor afla într-o criză de identitate, vor regreta foarte mult că au proiectat simpatie pe ceva sau cineva, vor trăi acut dezamăgiri, nemulţumiri, jigniri, dar poate că acestea sunt secundare, jignirile, cât mai ales propriile lor sentimente, propria lor conştiinţă care acum este pusă în faţa unui tablou dezolant.

Nimic din ceea ce au sprijinit, au admirat, au susţinut şi nimic din lucrurile, oamenii şi ideile în care au crezut nu mai valoarează pentru ei doi bani. Nu mai există, s-au dus, s-au risipit, s-au terminat, s-au compromis şi aceia, l-au lăsat singur, l-au lăsat fără sprijin, fără echilibru, fără plasamentul unei speranţe sau fără ţintă, fără orientare şi fără direcţie. Este ca şi cum ai fi părăsit de soţ sau soţie.

Există, oricât de mare ar fi conflictul între soţi, acea stare pe moment de gol, dispare temenul de referinţă, cam aşa se întâmplă şi cu aceşti nativi. Că cineva se delimitează de ei, că cineva îi trădează, că cineva îi umileşte, că cineva îi plasează într-un loc marginal, că cineva în care au crezut, au sperat, pentru care s-au sacrificat, la care au ţinut, îl admirau, face nişte gesturi de natură să-l pună într-o situaţie complicată, încă ar fi de înţeles şi de suportat, lucrul cel mai grav este că nu suportă propria lor greşeală.

Îi înţeleg pe ceilalţi, sunt oameni cu toţii, au interesele lor, motivaţia lor, atât au vrut, atât au putut, dar de ce ei înşişi nu au fost lucizi şi puternici încât să se delimiteze mai demult, de ce au avut naivitatea să spere, de ce au avut credulitatea să ia în calcul elemente care i-au fost oferite pe tavă, uneori cu rea intenţie, alteori din neştiinţă, din jocuri şi din iţele vieţii, astfel încât această săptămână poate să le dea foarte multe motive să se autoanalizeze, să-şi facă reproşuri, nu mai spun cu ce cuvinte, nu mai spun ce notă îşi dau la purtare şi la gândire şi la crez, dar lucrurile se îndreaptă spre bine şi, cu siguranţă, încetul cu încetul, se vor atenua, se vor limpezi, sunt însă de luat în calcul şi de analizat aceste momente, nu acum, căci în această săptămână nu au starea necesară, încetul cu încetul, pe îndelete, curăbdare.

Şi-acum o să vă spun un lucru care n-o să vă facă plăcere, dar este mult mai util să se petreacă aceste analize ale etapelor neplăcute ale acestor stări de deprimare, de revoltă pe care le trăiesc şi le încearcă cei născuţi în Capricorn, în momentele lor bune. Ei na, veţi spune, când mi-e mie bine trebuie să anulez binele ca să mă cufund amintindu-mi de-alea rele. Da!

Pentru că atunci când omul trece prin momente bune şi este mai fericit, aceste amintiri, sunt reduse la nişte dimensiuni rezonabile, foarte apropiate de adevăr, nu sunt dilatate, nu sunt hipertrofiate şi întreaga lor percepţie este mai relaxată şi este mai predispusă să trieze, să cântărească şi să ia decizii mai oneste şi mai adecvate firii lor. Dacă încep să-şi aducă aminte şi să cântărească aceste lucruri când sunt şi bolnavi, şi supăraţi, şi enervaţi, atunci iese un maximum de stres, iese o ambalare uriaşă afectivă care nu conduce la nimic bun, decât la o criză, din nou de identitate, de personalitate ş.a.m.d.

Până la toamnă veţi avea timpul, măcar o dată, de două ori, să reluaţi secvenţele acestei primăveri şi ale acestei luni martie, pentru că, atenţie!, lucrurile nu încheie, atenţie la perioada între 10 şi 20 martie, care va veni cu o încărcătură uriaşă. Atenţie că, pentru aceşti nativi care au Pluton la 9 grade în Capricorn, lucrurile se scriu altfel. Destinul lor se scrie, de acum încolo, cu litere mari.