Fecioara 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Fecioara 4-10 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Fecioarei 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop 2012 saptamanal Urania Zodia Fecioara:

Pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei săptămâna viitoare este importantă, poate chiar foarte importantă datorită faptului că pe 8 martie se construieşte momentul de Lună plină cu Lună în Fecioară, condiţie astrologică unică. Ea se petrece odată pe an. Este Luna lor plină, a Fecioarelor, este momentul lor, e festivalul lor, e sărbătoarea lor. Sigur că şi Peştii sunt implicaţi, dar secundar. Peştii au fost şi ei vedetă şi actori acum două săptămâni, când a fost momentul de lună nouă în Peşti.

Acum este rândul lor, a Fecioarelor, să treacă peste un prag care s-a deschis anul trecut într-o ipostază asemănătoare şi care acum le permite să închidă uşa unor fapte şi evenimente care s-au petrecut, bune, rele, împlinite până la capăt sau doar schiţate, nu mai contează, şi să deschidă alte drumuri, să permită altor premize de evoluţie să se declanşeze în existenţa lor.

Ca şi Taurii şi, evident, ca şi cei născuţi în semnul Capricornului, beneficiază de stabilitatea şi protecţia unui trigon regal pe semne de pământ, iar prezenţa celor două planete personale, Venus şi Jupiter, în Casa a IX-a, într-o relaţie bună de trigonocraţie cu Martele din Casa lor, Fecioara, Casa I, reprezintă un temei pentru noi să vorbim despre multă stabilitate în idei, în gândire, despre limpezime şi claritate în opţiuni, despre decizii care se iau pe urma unor atente disecări a adevărului, a situaţiei concrete, dar şi a prospecţiunii de viitor.

Sunt în stare să deceleze tot ceea ce este necesar pentru ei, să asimileze noutatea, provocarea, ineditul şi surpriza. Sunt în stare să le dea o etichetă, să le cântărească, să le catalogheze şi să le definească în beneficiul lor, nu se păcălesc, nu pot fi duşi de nas şi recunosc imediat ceea ce îi interesează şi cea ce nu este pentru ei decât un eveniment banal care îi va depăşi.

Sunt însă şi evenimente care se vor aşeza în existenţa lor cu o vocaţie deosebită, vor avea parte unii, mai ales cei tineri, de foarte multă înţelepciune sau înţelepţire, le vine mintea la cap, se maturizează, se copt, se potolesc, intră într-o stare de mulţumire, tihnă şi linişte ori acord cu propria lor persoană, stări foarte bune, benefice pentru a se pune pe învăţat, a acumula mult, repede şi bine, a face analizele şi sintezele necesare pentru a sedimenta cunoştiinţele, a face experienţele necesare pentru a trece de la teorie la practică şi, în sfârşit, pentru a da şi nişte examene, pentru a obţine nişte calificative sau diplome ori nişte certificate care să-i transforme în nişte persoane competitive. Foarte mult noroc au ce-i care îşi doresc să plece din ţară. Acum nu ştiu de ce aş spune eu că îmi pare rău că pleacă din ţară, pentru că dacă pleacă şi le merge mai bine înseamnă că sunt nişte oameni împliniţi şi fericiţi care şi-au găsit drumul sau destinul.

Aşa încât nu o să mai încep cu îmi pare rău că trebuie să vă spun, dar e momentul să vă gândiţi să plecaţi din ţară, am să spun că îmi pare bine. Şi ar trebui să vă pară şi dumneavoastră bine că trăiţi un astfel de moment, că sunt cel puţin astral deschise toate posibilităţile. Şi vă atrag atenţia că îl aveţi pe Jupiter în Casa a IX-a de ceva timp. Mare lucru nu a prea făcut pentru dumneavoastră, că a stat foarte mult timp retrograd, îl mai aveţi până pe 5 iunie, beneficiaţi de el şi mai ales beneficiaţi de acum încolo, în săptămânile care urmează, de combinaţia strălucită, strălucitoare chiar, între Jupiter şi Venus.

Este un moment fast pentru cei tineri, poate cu un accent în plus pentru bărbaţi mai mult decât femei, dar nu aşa vrea să creez acum o restricţie sau să introduc inhibiţii pe ideea că o tânără, o femeie care îşi doreşte să se realizeze în străinătate şi să facă studii nu ar avea şanse. Doamne, păzeşte!

Dar spun că maximul de potenţial îl extrag bărbaţii în acest moment, prin urmare toţi cei care s-au gândit, au cochetat până acum cu această idee de a pleca să studieze, de a pleca să înveţe, de a pleca să se perfecţioneze, de a pleca pur şi simplu, acum trebuie să o ia în serios, nu mai este o glumă, nu mai este o cochetărie, este o şansă. Acum, dacă o pierd, vor trebui să aştepte 12 ani până când se întoarce Jupiter aici. Pe de altă parte s-ar putea să mai fie nişte momente, dar şi acelea, vă asigur că, vor veni destul de târziu. De exemplu, până când va intra un Uranus în Taur mai trec şase ani.

Aşadar, nu există premizele ca o altă planetă să mai intre mai devreme de şase ani în această casă şi mai devreme de 12 ani. Cu asta cred că am spus totul ca să vă ambiţionez şi să faceţi ceea ce trebuie pentru a vă schimba soarta prin meserie, învăţătură, progres, nu prin căsătorie, nu prin afaceri, nu prin turism, nu prin aventură, nu prin şmecherie, prin efort personal, prin dedicare, prin ţel urmărit cu tenacitate.

Luna plină mai activează în afara Casei I, de care am vorbit mai mult pentru că este Casa personalităţii şi era prima care intra în discuţie în acest echilibru de forţe astrale, mai activează, spuneam, şi Casa a VII-a a parteneriatului unde poate să pună nişte probleme legate de cuplu.

Dar nu cred că lucrurile sunt de natură să crispeze. Dimpotrivă, cred că este un moment de îmblânzire, de împăcare, de atenuare, de lăsare a gărzii jos, nu mai sunt nici cei în Fecioară tot timpul dispuşi să dea replica şi să se certe, să observe şi să critice, sunt şi ei mai dispuşi, cel puţin în preajma datei de 8-9 martie, să fie mai îngăduitori, mai iubitori, mai tandri, mai sensibili, mai plăcuţi, mai simpatici, mai agreabili şi cu asta mai împăciuitori şi mai funcţionali în cuplu.