Gemeni 4-10 Martie 2012


Horoscop Saptamanal Urania zodia Gemenilor 2012 - pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Pentru cei care s-au născut în semnul Gemenilor începe să se pună cu prioritate accentul acum în existenţa lor de fiecare zi cu privire la persoana lor, la corpul fizic, în sensul unor accidente, boli sau agresiuni, şi tot ceea ce ţine de relaţiile parteneriale cu oprofundă componentă juridică, dar şi numele, renumele, poziţia în societate şi patrimoniu.
Nu vreau să vă sperii, însă în această săptămână se pregătesc din punct de vedere astral nişte premize complicate, dar atât de complicate. Ele sunt pentru toată lumea la fel de greu de trăit, într-un chip diferit, în funcţie de spaţiul pe astrograma fiecăruia. Pentru cei care s-au născut în semnul Gemenilor aici lucrurile ţin într-un mod explicit de familie, patrimoniu, zona procesuală, zona civilă, partenerială, contractuală, juridică, imaginea şi în sfârşit lucrurile ascunse, nespuse, neştiute sau lucrurile care se pregătesc în taină pentru a-l leza, răni sau deposeda pe un nativ din semnul Gemenilor.

Cealaltă latură este legată de nodul sud al Lunii, Coada Dragonului, pedeapsa în viaţă, loc de suferinţă şi încercare karmică, acest nod lunar aflându-se acum la 9 grade Gemeni. Acum este un zvon, o avampremieră, după 10 martie, însă, până pe 20 martie vor fi zece zile de foc, vor fi zece zile grele, fiecare trebuie să se gândească unde este vulnerabil, ce probleme are şi să ia măsuri, toate măsurile.

Să nu lase nimic de izbelişte. Tot ce se uită, tot ceea ce nu se ţine sub control se va răzbuna sau se va pierde prin imposibilitate de a administra acest moment complicat. Poate că nu toată lumea are probleme, poate că sunt şi Gemeni fericiţi, poate că nu au atâtea griji pe cap şi, cu siguranţă, sunt feriţi de Dumnezeu.

Este lesne de înţeles că această categorie există pe mai multe segmente de vârstă în funcţie de semnul de generaţie în principal. Pe aceştia acest context nu-i atinge atât de tare, dar asta nu înseamnă că ceea ce spuneam eu că este legat de sensul vieţii şi pedeapsa în viaţă nu este şi asupra acelora un element suficient de important să le dea de gândit. Măcar atât, măcar să se gândească. Sunt momente în care reevaloarea personală de drum, de riscuri, de greşeli făcute este necesară.

Uneori, în preajma marilor sărbători creştine, oamenii se duc şi se spovedesc. Acum, chiar dacă este postul Paştelui, ar trebui ca această spovedanie să nu fie legată neapărat de momentul care va veni, ci de momentul astral care se trăieşte sau de întreaga condiţie, uşurarea sufletească, reechilibrarea interioară, un sfat înţelept de la un duhovnic. Bun.

Poate că unii nu cred în Dumnezeu sau nu sunt ortodoxi ori catolici, sunt de altă confesiune, de altă expresie religioasă. Pot vorbi cu cei care sunt aparţinătorii religiei în care ei trăiesc, dar pot să vorbească şi cu persoane dintre domeniu mai pragmatic, cum ar fi psihiatri, psihologi, consilieri juridici, pedagogii de toate felurile care îi pot îndruma. Aici nu trebuie făcut caz de vârstă. Sunt oameni care au un rang, au experienţă, au şi o vârstă şi, spun ei, „acum mă duc eu cu statutul meu să încep eu să-i povestesc lui cutare un străin ce am făcut şi că mai şi regret”.

Această capacitate de a ţine în sufletul lor tot felul de lucruri neplăcute, este creatoare de toxine. Gândurile rele şi supărările fac toxine la propriu, dintre cele identificabile într-un laborator când îţi faci analize medicale şi nu ştii de unde vine răul, nu ştii de ce suferi. O astfel de purificare trebuie făcută acum. Este un moment în care zodia Peştilor în sine îndreaptă spre reculegere, spre bunătate, spre purificare, spre înălţare, spre spiritualizare.

Dacă vreţi şi post din cel alimentar, îl puteţi pune şi pe acela pe listă. Poate nu primul, poate nu unul care să vă condiţioneze existenţa, dar este bun. Toate religiile îmbrăţişează ideea unei restricţii culinare din când în când la anumite alimente şi toate religiile vorbesc despre carne ca despre un element ce trebuie să dispară în anume segmente de peste ani din alimentaţia noastră, ca fiind un contact cu cel mai gre element al materialităţii care ne trage şi ne coboară în zone a căror vecinătate nu vreau eu să o mai dezvolt acum. Prin urmare, o schimbare de alimentaţie menită să uşureze trupul şi apoi spiritul sunt indicate, apoi atitudini, trăiri şi convingeri care să uşureze cugetul.

De aceea spuneam că spovedania ar fi o ipostază, o latură, dacă nu un alt dialog, poate cu un cadru medical, care să aducă înţelepciunea necesară. Toţi cei născuţi în semnul Gemenilor au nevoie de tratament. Au deocamdată putere de vindecare şi de refacere pe cont propriu, dar încercăril sunt în continuare importante.

Nu vă bazaţi pe prieteni cu care brusc din această săptămână vă puteţi certa sau care vă pot întoarce spatele după 10 martie ori se pot întoarce chiar împotriva dumneavoastră şi pot trăncăni sau pot să vă facă surprize dintre cele mai absurde. Bazaţi-vă pe un bine ascuns şi neştiut, un bine din Casa a XII-a, un factor care poate să funcţioneze spectaculos şi salvator.

Nu uitaţi, salvare există. Şi nu pentru că eu aş face acum teoria speranţei care moare ultima, ci pentru că, într-adevăr, pentru nativii din Gemeni acest lucru există şi funcţionează. Din păcate nu va funcţiona la aceşti parametri plauzibili prea mult timp decât aproximativ zece zile de acum din momentul când ne auzim.