Leu 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Leu 4-10 Martie 2012
Horoscopul 2012 Urania zodia Leului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop Urania zodia Leu:

Pentru cei care s-au născut în semnul Leului săptămâna viitoare ar putea să fie foarte interesantă, poate chiar benefică. Unii ar putea primi oferte, alţii ar putea să primească o treaptă în plus, să acceadă la u funcţie nu foarte mare, un şef de birou, un şef de colectiv, să primească o răspundere. Toate acestea nu sunt nişte lucruri gratuite.
Sunt nişte gesturi justificate care reflectă cunoaşterea valorilor, preţuirea unei capacităţi personale sau profesionale, încrederea care li se acordă. Pentru alţii, însă, atenţie, este vorba chiar de un salt uriaş. Pot să urce pe o ierarhie socio-profesională într-un chip uluitor, aşa ca în romane şi ca în filme, să ţâşnească în prim-planul vieţii şi activităţii.

Este o combinaţie bună de planete, chiar dacă această combinaţie bună de pe Casa a X-a face cuadratură cu Soarele lor, este insignifiant acum în acest moment, dimpotrivă, ele funcţionează ca deschizătoare de porţi ale destinului, ele forţează nişte uşi care au stat foarte mult timp închise.

Se poate asocia acest moment cu scene de gelozie, cu invidie, cu dorinţa de a-l bloca pe câte un nativ, de a-i pune o piedică să nu ajungă acolo unde îl cheamă destinul. Lucrurile sunt bune din punct de vedere bănesc, mai ales dacă este vorba de o muncă salarizată şi mai sunt bune şi la capitolul muncă, deşi întreaga combinaţie presupune asumare de riscuri, timp pierdut sau timp alocat mult mai mult de acum încolo activităţilor de la locul de muncă, cu stres, cu îngrijorare, cu răspundere, cu asumare de situaţii penibile sau de care alţii s-au ferit ori s-au derobat şi le pun nativului din Leu în braţe.

La capitolul bani lucrurile nu sunt deloc rele cu privire la îngăduinţe, autorizaţii, aprobări, facilităţi care li se permit şi care operează foarte repede, uneori aş spune substanţial. Dacă, totuşi, anticiparea mea nu se verifică în latura substanţială, ci doar într-una simbolică şi modestă, să nu se supere pe astrologie, atâta a fost condiţia lor personală să scoată din acest moment astral. Pentru alţii însă se mai poate pune şi o altă ipostază, şi anume să li se promită bani, dar nu este o promisiune deşartă, aceia nu vor veni acum, vor veni peste nişte săptămâni, probabil odată cu luna aprilie. Aşadar, să aibă răbdare şi să aştepte, să nu se enerveze şi să nu se sperie că au avut de-a face cu vorbe şi nu cu banul concret.

Luna plină îi atinge pe aceşti nativi chiar pe Casa banilor de care vorbeam şi accentuează această ipostază, o radicalizează o realitate financiară. S-ar putea ca şi ei să fie obligaţi să ia în calcul o serie de lucruri, şi anume să fie obligaţi să îşi asume nişte cheltuieli, nişte plăţi, nişte angajamente fie de ordin personal, fie în relaţiile cu instituţiile, pe de altă parte se pune problema unei alte administrări a banilor. Totuşi vorbim despre ceea ce au, despre ceea ce li se dă, despre ceea ce li se oferă şi despre ceea ce primesc şi nu despre pagubă, aşa încât, deocamdată, la acest capitol, lucrurile se îndreaptă spre bine.

Întreaga lor existenţă este calată însă acum, în aceste momente şi în săptămânile următoare, pe tot ceea ce înseamnă imagine, nume, funcţie. Ar trebui să fie harnici, eficienţi la locul de muncă pentru a nu creea niciun fel de premiză negativă acestei direcţii astrale care îi va urmări câteva săptămâni de acum încolo.

Totuşi, atenţie pentru cei care au funcţie şi răspundere că pericolele încep să se strângă, norii negri încep să se adune şi premize care nu au legătură cu ei, lucruri exterioare care ţin, să spunem, de o condiţie politică, de o legislaţie, de un statut mult peste nivelul lor de a gândi, hotărî, decide sau chiar înţelege, se va îndrepta asupra lor în perioada 10-20 martie. Dacă sunt tineri şi fără niciun fel de responsabilitate contextul trece nevăzut, necunoscut, nesimţit.

Pentru cei care trăiesc modest se poate vorbi de o boare neplăcută în acea perioadă. Pentru cei însă care au o anume greutate specifică însă lume, societate, atunci acele pericole s-ar putea să creeze un nod şi u vârtej existenţial important de care trebuie să ţină seama.

E de meditat încotro se poate îndrepta acest vârtej în funcţie de vârsta lor şi de întreaga lor prezenţă sau de întreaga lor viaţă şi activitate ori de întreaga lor conduită. Ar trebui să fie foarte atenţi şi la ceea ce presupune o prietenie, o tovorăşie pe care au cultivat-o ori au lezat-o la un moment dat. Acolo este nodul sud, locul de suferinţă, care poate să activeze acest lanţ care se va întâmpla, cum spuneam, după 10 martie