Rac 4-10 Martie 2012

Horoscop 2012 Urania Rac 4-10 Martie 2012
Horoscopul saptamanii Urania zodia Racului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop sapamanal Urania Zodia Rac:

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului, săptămâna viitoare este spectaculoasă. Le aduce o încărcătură uriaşă la capitolul idei, motivaţie, conştiinţă, iar tot ceea ce ţine de mentalul lor, mai mult sau mai puţin mobilat, mai mult sau mai puţin exersat, se transformă în platoşă, în scut, în argument, în armă ca formă de apărare, să spunem ori ca formă de a soluţiona, de a tăia nodul gordian.

Momentul de lună plină vine cu destule contradicţii, dar îi ajută să ia nişte decizii pe care n-au avut curajul să le ia până acum, le aduce foarte multă virtute, tărie de caracter, forţă interioară de a se lupta, de a răzbi sau de a se purta în faţa unor evenimente într-un chip exemplar. Lucrurile sunt destul de clar poziţionate, şi aş spune că nu ar trebui să se grozăvească nici un nativ din zodia Racului, în faţa acestei construcţii astrale zicând, cum fac copiii când se joacă, „unde-i mâţa să mă vadă, să-i dau coada să mi-o roadă”, deci astfel de grozăveli în faţa destinului nu sunt indicate, pentru că pe o Casă a Comunicării se produce şi momentul de lună plină şi acest moment de lună plină presupune o conjuncţie Lună-Marte, adică foarte multă răzvrătire, ostilitate, schimburi de cuvinte, de replici, pe care le rostesc dar nu sunt luate în considerare, la rândul lor sunt obligaţi să mai şi asculte.

Apoi este vorba despre un amestec extrem, extrem, extrem de puternic şi de complicat între foarte mult bine, ajutor de la prieteni şi foarte mult rău, evident, de la duşmani. Acum, în această alchimie, în această farmacie astrală, este foarte greu de spus cine învinge, bine sau răul, cu siguranţă, ambele ipostaze coexistă şi nativii din Semnul Racului trebuie să ia aminte că au şi prieteni, nu doar trădători, ci mai ales foarte, foarte eficienţi sau cunoştinţe care fac mai mult rău decât se justifică, dar au şi foarte mult bine care vine de la oameni mai puţin cunoscuţi, nu foarte prieteni, iată un paradox. Spre deosebire de alte semne zodiacale, aceşti nativi în zilele de 10 martie, apoi de 11 martie, reuşesc să tragă ponoasele unui careu în T, alcătuit până la careu, mai degrabă şi mai important de luat în calcul, de mai multe rânduri de opoziţii.

Cea mai importantă este cea de la Casa a X-a, care aduce răsturnări importante de situaţie, de imagine, de conjunctură, conflicte şi discuţii care se nasc spontan, din nimic, cât ai clipi şi, iată, s-a deteriorat situaţia. Şi foarte multe complicaţii la nivel contractual şi partenerial care pot să dureze foarte mult timp.

Atenţie, ceea ce se creează acum ca premisă poate să dureze nu o săptămână-două, poate să dureze tot acest an şi îmi pare rău că nu vă dau o veste bună, dar trebuie să v-o dau ca să ţineţi cont de ea, s-ar putea să dureze foarte mult timp, adică exact atâta timp cât va sta în Casa a VII-a Pluton, adică foarte, foarte mulţi ani, peste zece.

Aşadar, s-ar putea ca unele complicaţii, consecinţe unor conflicte, tulburări, procese, dizarmonii, rupturi de grupuri de interese, oameni şi parteneri, să creeze premisele unor nemulţumiri, unor pagube şi unor încercări pe termen lung şi aş spune chiar foarte lung, lung însemnând un an, doi, trei, foarte lung, de la şapte-opt ani încolo.

Sunt bune pentru unii dintre aceşti nativi toate iniţiativele care sunt luate pe un fond de calm, de înţelepciune, de răbdare, de superioritate, de gândire logică, firească, de generozitate. Sunt sancţionate pe moment şi sunt păguboase toate gesturile pripite care au la bază răfuială, nerăbdare, lipsă de maturitate.