Sagetator 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Sagetator 4-10 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Sagetatorului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop 2012 saptamanal Urania Zodia Sagetator:

Destul de tensionată ar putea fi săptămâna viitoare pentru cei care s-au născut în Săgetător, tocmai datorită momentului de Lună plină, care le pune la încercare tăria de caracter, puterea de a rezista în faţa valurilor vieţii, capacitatea de a administra conflicte care se adună deasupra capului lor într-un chip ameninţător. Sunt presiuni mari de ordin social, sunt presiuni deloc materiale sau morale, sau religioase, şi sunt presiuni care vin pe calea administrativă, politică sau pe calea unei ierarhii în funcţie de locul şi felul plasamentului pe care îl au viaţa profesională.
Dacă sunt modeşti şi subalterni atunci e presiunea şefilor şi patronilor, dacă sunt ceva mai răsăriţi atunci este vorba de cei care îi coordonează, îi controlează sau îi domină prin interesele pe care le exprimă şi pe care doresc să le realizeze cu mâna unui Săgetător.

Motiv pentru care, iarăşi, se adună riscuri, se cumulează tot felul de situaţii penibile, stupide sau anapoda, care există de destul de mult timp pe această Casă a VI-a a muncii şi care încep să fie acum dublate de un soi de bine. Mai apare şi o protecţie, mai apare şi o atenuare, mai apare şi o blocare.

Atenţie însă că perioada cuprinsă între 10 şi 20 martie dă cu totul şi cu totul altă dimensiune din punct de vedere astral acestor elemente negative, alunecoase sau periculoase, şi ele se vor manifesta cu prioritate, nu vreau să anticipez, aşa cum am spus şi pentru alte rubrici, ce se va întâmpla atunci, dar această Casă a VI-a va fi vedetă şi va juca rolul primordial şi în funcţie de întregul lor plasament, aşa cum spuneam, s-ar putea ca să se petreacă evenimente de ordin intim, personal, modest, dar să fie alţii implicaţi în evenimente majore de prim rang, care aproape îi copleşesc, îi dovedesc.

De aceea spuneam că este un moment în care ei trebuie să-şi arate tăria de caracter şi puterea de a rezista. Sensul vieţii e în Săgetător, este de partea lor, primeşte şi el cum a mai primit destule reflexe proaste de la Marte, dar asta încă nu ar fi nimic, mai primeşte şi de la Lună şi mai primeşte şi de la Luna plină şi de la Soarele în Peşti, aşa încât săptămâna este de fapt concentrată în jurul datei de 8 martie şi toate converg spre această dată şi toate apoi decurg sau curg într-un firesc astrologic tot de la această dată, pentru că sunt puse în două talgere care nu reuşesc să se acomodeze şi să se echilibreze, interesele personale şi răspunderea faţă de familie, bani şi patrimoniu, o răspundere morală şi datorie filială cu răspunderea la locul de muncă faţă de societate, banii, bunurile şi administrarea care este încredinţată prin funcţie, rang şi demnitate. Conflicte şi controverse, atacuri şi diferite discuţii care se nasc mai mult sau mai puţin public, menite să conteste capacitatea unui nativ. Se discută în termenii dacă poate sau nu poate să mai facă faţă, dacă este sau nu capabil, dacă a înţeles sau nu a înţeles ceva.

Prin urmare, această situaţie trebuie foarte bine administrată, trebuie foarte multă atenţie pentru că în astfel de momente se poate greşi esenţial, repede, bine şi definitiv, şi nu este indicat.

Ziua de 4 martie mai vine cu o ipostază pe care nu o putem denumi la fel de dură cum am făcut-o pentru alte semne zodiacale. Se poate manifesta într-un plan sentimental, mai ales acolo unde s-au creat relaţii relaţii sufleteşti sau bazate doar pe atracţie sexuală de scurt timp, relaţii superficiale care acum îşi arată inconstanţa, inconsecvenţa sau lipsa de logică. Nimeni nu ştie, mai ales Săgetătorul nu ştie, ce l-a apucat să se încurce cu temiricine.

Acum vede de ce calitate e acea persoană sau invers, poate fi vorba de o doamnă şi regretă. De aici o serie de stări destul de încărcate de nemulţumire, de enervare, vor să se debaraseze cât mai repede de acele persoane, nu au chef de ceartă, de exeplicaţii, nu îi impresionează lacrimi, duioşie, argumente, nimic, nici ameninţări. Ba chiar sunt în stare, ei fiind nişte luptători şi nişte curajoşi, să facă figură de laşi, să nu răspundă la telefon, să facă stânga împrejur, să evite persoana respectivă, vrând de fapt să evite discuţia în sine care este mai stupidă decât realitatea în sine.

Această cădere în derizoriu sau în vulgaritate îi sperie, nuîşi doresc aşa ceva şi singurul lucru pe care îl vor de la ei şi de la acea persoană este despărţirea, înstrăinarea, uitarea, lepădarea de jurăminte şi aşa mai departe. Dar poate că unele persoane nu vor trăi chiar atât de fulminant şi de dramatic, de telegenic acest context astral, poate că se va reduce la o simplă seară în care se vor certa, în care unul nu va fi în apele lui, celălalt va observa şi cu diplomaţie şi delicateţe va rezolva problema fără să o transforme în ceartă şi scandal.

Dar sigur că pentru asta este nevoie ca şi partenerul respectiv să fie de o anume condiţie. De aceea, sper că aceste avertismente sunt de natură să le atragă atenţia asupra unor elemente de pericol, dar şi a necesităţii supravegherei conduitei, limbajului, deciziilor şi afirmaţiilor pe care le fac mai ales public.