Scorpion 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Scorpion 4-10 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Scorpionului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop 2012 Urania saptamanal pentru Zodia Scorpion:

Asemeni Racilor, şi cei născuţi în Scorpion traversează o perioadă bună datorită prezenţei a trei planete în semnul de apă al Peştilor, în Casa a V-a, ceea ce le dă sensibilitate artistică, dorinţă de îmbogăţire, de cunoaştere şi de trăire prin toate formele de artă, unele mai elevate, mai culte, mai rafinate, altele mai simple, mai rustice, pe măsura educaţiei şi puterii lor de înţelegere.

Acum, nu contează ce-i place omului vals vienez sau manele, problema e că, dacă e fericit când ascultă muzică, fericirea este elementul cel mai important, nu tonul sau compozitorul. Dacă omul este fericit să vadă un film poliţist şi nu unul de dragoste, nu mai contează genul cinematografic, ci capacitatea de transpunere într-o acţiune, de meditaţie şi de satisfacţie personală, sufletească, culturală sau intelectuală. Cei născuţi în Scorpion pot să mai aibă o serie de momente interesante petrecute alături de copii sau provocate de copii prin viaţa şi activitatea acestora.

Nu toate sunt însă, de cel mai bun augur şi nu toate sunt chiar atât de plăcute, pentru că, iată, în preajma datei de 8 martie când se construieşte momentul de lună plină, se pot crea premisele unor conflicte, unor încleştări şi unor discuţii şi unor situaţii destul de afumate, pentru că aici intervine un factor astral care ţine de demascare, dezvăluire. Părinţii aflaţi în Scorpion află ceva despre copii care nu le convine, dar deloc, ba mai mult, ceva se poate crea care să lovească nu neapărat în familie, cât în anturaj, pe o relaţie cu prieteni comuni, pe o relaţie de asociere, de apartenenţă la un grup. Apoi, este tot ceea ce ţine de sentimentele care sunt sau nu rostite într-un fel adecvat.

Uneori contează tonul în dragoste, alteori contează şi conţinutul. Probabil că unii dintre părinţi, în preajma datei de 8 martie, vor avea de furcă cu progenitura, probabil ceva se întâmplă care îi va nemulţumi de natură să nu intervină acum, pentru că nu vor avea mijloace nici de înţelegere totală, nici de receptare şi nici de intervenţie. Îşi vor spune „mai văd, mai las să treacă timpul, să mă lămuresc, să mai aflu, să mai cercetez, mă gândesc eu şi văd ce fac peste câteva săptămâni”, este o delegare, este o amânare, şi-această prologare a acţiunii s-ar putea să continue, în absenţa informaţiei necesare, până la sfârşitul toamnei, dar la toamnă, cu siguranţă, vor fi din nou confruntaţi cu ceea ce se întâmplă şi se croieşte acum.

Excelentă este Casa a VII-a a Parteneriatului. Unii dintre cei născuţi în Scorpion se pot căsători, alţii pot să semneze nişte contracte fulminante, micul şi marele benefic este pe Casa a VII-a. Probabil că se face cu asumare de riscuri, cu conştientizarea unor pericole sau cu încercarea de a limita consecinţele neplăcute ale unor duşmănii, răfuieli, invidii sau chiar procese printr-o serie de gesturi care ţin de stabilirea unui parteneriat, de limitarea unor activităţi. alţii însă, Pot să intre în bună regulă în afaceri şi să intre în parteneriate dintre cele mai profitabile.

Pe termen scurt vor vedea în câteva săptămâni roadele, beneficiu în bani sau bunuri, pe termen mediu şi pe termen lung. Toate contractele care ţin de afaceri şi care au ca miză o investiţie, nu atât o forţă de muncă, o producţie, cât o investiţie şi o speculaţie, au şanse să ţină într-un chip bun şi avantajos, şase ani şi, respectiv, 12 ani.

Mai intense sunt relaţiile de la locul de muncă cu foarte multe schimburi de cuvinte, cu un ton ridicat, cu surprize, cu evenimente care se ţin lanţ, care nu-l lasă pe Scorpion să se plictisească şi cu tot felul de surprize care provin din locuri şi medii cu care acesta nu prea are tangenţă sau este victima ori trebuie să suporte consecinţele unor factori externi: intervine o legislaţie, vine o măsură de aşa natură încât schimbă un detaliu sau schimbă foarte mult, după caz, din regimul muncii, din volumul muncii, din natura efortului, din direcţia în care ei îşi extrag stabilitatea de fiecare zi, banii şi salarizarea.

Luna plină intervine pe axa Caselor XI - V din astrograma, am vorbit de o primă ipostază în care ea se manifestă sau se poate concretiza atunci când am invocat secvenţa copiilor, acum invocăm secvenţa aliaţilor şi a tuturor grupurilor faţă de care un nativ din Scorpion s-a apropiat şi de care, în mod obligatoriu, va trebui să se despartă, că-i place, că nu-i place, că vrea, că nu vrea, ideea este de necesitate, trebuie, nu se mai poate altfel.

Şi probabil că în preajma datei de 8 martie, o serie de lucruri se vor croi de aşa natură – nu discutăm măsura în care însuşi Scorpionul doreşte acest lucru în străfundul sufletului, dacă este fericit sau este la anaghie – problema e că pe o astfel de structură astrală, Scorpionul va trebui să recunoască necesitatea detaşării, despărţirii, înstrăinării sau ruperii mai brutale sau mai diplomate, mai elegante sau mai din topor, de câţiva oameni, de câţiva prieteni, de un grup de interese sau de grupuri foarte mari de structuri socio-umane cu care a lucrat, a cooperat, s-a distrat, a petrecut, mă rog, a făcut ceea ce reprezenta motivul pentru care s-a apropiat şi s-a creat acea sudură.