Taur 4-10 Martie 2012

Horoscop 2012  Urania Taur saptamana 4-10 Martie 2012
Horoscopul Urania zodia Taurului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop Saptamanal Urania Zodia Taur:

Săptămâna nu este deloc rea pentru cei care s-au născut în zodia Taurului, pentru că se întrunesc condiţiile de bine, de progres sau de protecţie ale celor doi benefici, cel mic şi cel mare, Venus şi Jupiter, care nu numai că se află în Casa I a personalităţii in astrograma şi lucrează direct pe corpul fizic, dar pot să lucreze şi în planuri subtile, adiacente. Încetul cu încetul aceşti doi benefici se vor apropia, nu vor face conjuncţie până pe 10 martie, acest lucru se va întâmpla după aceea şi le va creea premize bune, personale, de izbândă sau măcar de protecţie în faţa unui rău iminent.

Situaţia este interesantă şi la capitolul celor care desfăşoară activităţi care au legătură cu concepţii superioare despre lume şi viaţă, scară de valori morale, noţiuni juridice, religioase, activitate publică, implicare socială, ideologie, activitate politică, presă şi, până la un anume punct, şi pedagogie, dar mă gândesc mai mult la ipostaza pedagogiei ca profesorat superior, nu ca ipostaza unui profesor la ciclul gimnazial, mai mult lecţia majoră de viaţă.

Pentru aceşti nativi totul începe să funcţioneze armonic pentru că trigonul regal pe semne de pământ care deja s-a construit de vreo zece zile începe să fie din ce în ce mai bine susţinut şi îmbogăţit cu această replică ce vine chiar dinspre semnul lor zodiacal care nu este deloc, dar deloc, puţin lucru.

De aici se pot extrage o serie de premize care pot să se adeverească, nu este obligatoriu, dar creează posibilitatea ca unii nativi să se limpezească într-o opţiune personală, să primească ajutor, să primească o ofertă, să primească o idee, o soluţie, totul este la nivelul gândurilor şi cuvintelor, nu neapărat al contractului şi al activităţii concrete.

Pentru alţii dacă desfăşoară o activitate creatoare se poate vorbi de o răzgândire fecundă. Şi anume renunţaseră cândva la un proiect, acum se întorc la el. Refac o idee, se aşează într-un fel metodic la lucru şi cu răbdare, cu spirit critic, cu luciditate şi cu meticulozitate, insist asupra acestui cuvânt, vor opera toate corecturile necesare, la o lucrare de artă plastică, la o compoziţie muzicală, la o lucrare literară, vor migăli asupra ei pentru a o transforma într-un lucru meritoriu şi valoros. Aşadar, combinaţia este bună şi într-un plan al creaţiei şi într-un plan al ideaţiei şi într-un plan al formării profesionale superioare sau al revigorării.

De fapt, în acest an, în ciuda prezenţei Lunii negre acum în Casa I a personalităţii celor născuţi în Taur, acest moment este totuşi unul dintre cele bune de peste an.

Trăiţi-l cu bucurie şi încercaţi să extrageţi tot ce se poate pe multiple planuri. Depinde şi pe ce Case personale vă vade acest trigon regal în funcţie de ascendentul pe care îl aveţi. Discuţii de taină, discuţii secrete, şoapte şi tot felul de sugestii care vin de la o serie de persoane.

Cei născuţi în Taur pot primi tot felul de mici avertismente, mici semnale care sunt benefice pentru ei. Să fie prudenţi cu anume persoană, să fie discreţi într-o ipostază, să acţioneze într-un anume fel la un moment dat. Locul de muncă rămâne în continuare cel încercat şi va rămâne aşa până în octombrie, acolo este Saturn. De altfel, 9 şi 10 martie sunt nişte zile încărcate şi de stres, apoi şi de lipsă de echilibru.

Unele lucruri pot să capete o rezonanţă care să nu le convină acestor persoane. Relaţii bune cu prietenii, plăceri, bucurii împărtăşite alături de aceştia, beneficiu şi, în sfârşit, pentru o categorie cred că mai restrânsă de nativi, se poate vorbi de un beneficiu cu vindecare trupească, dacă este vorba de o boală sau de vindecare sufletească, de împăcare şi reechilibrare dacă ete vorba de o suferinţă mai veche.

Cineva poate să intervină într-un chip benefic şi să aducă elementul de suport moral necesar, salutar, salvator, sau să aducă, dimpotrivă, medicamentul la propriu, o terapie, o combinaţie de medicamente, o sugestie medicală ce poate să intervină într-un chip miraculos asupra acestora. Ponderea cred că o are mai mult latura psihică, latura mentală şi, secundar, latura ce priveşte sistemul nervos şi activitatea cerebrală.

Totuşi, să nu uităm că zilele de 4, 5 şi 6 au destul de multe răstoace, aşa încât pe la 6 martie ar trebui să îşi facă un anume proiect de viaţă pe termen scurt, adică de dimineaţă până seara. Să reţină faptul că sunt zile de stres, de enervare şi s-ar putea cum o dau să nu iasă bine.

În astfel de momente, în măsura în care se poate, trebuie să fie limitate toate contactele umane cu persoane cu rang cu putere, cu şefi, cu persoane certăreţe prin firea lor, pentru că sunt zile în care şi aceeia sunt răscoliţi, sunt marcaţi de această amprentă astrală şi se pot ridica într-un chip necuvincios împotriva celor care s-au născut în zodia Taurului, aceeia nu se pot abţine nici ei şi iese un pui de conflict absolut inutil şi, cred eu, în proporţie de 90%, evitabil prin discreţie, tăcere şi un pas-doi sau mai mulţi înapoi făcuţi în momentele-cheie.