Varsator 4-10 Martie 2012

Horoscop Urania Varsator 4-10 Martie 2012
Horoscopul saptamanal Urania zodia Varsatorului 2012 pentru saptamana astrala cuprinsa intre 4-10 Martie 2012.

Horoscop 2012 saptamanal Urania Zodia Varsator:

Pentru cei care s-au născut în Semnul Vărsătorului, tot cele două Case ale Banilor sunt cele importante şi în săptămâna care urmează. Fie că este vorba despre banii câştigaţi din muncă proprie, sub forma unei salarizări sau al unui drept cuvenit bănesc, fie că este vorba de cadouri, facilităţi, beneficii, mai puţin ceea ce vine ca un legat sau ca un testament. Dacă este vorba despre intrarea în posesie a unor bunuri sau terenuri sau cote părţi dintr-un imobil, de pe urma unei tranzacţii succesorale, atunci ar mai trebui să aştepte.

Probabil că, pe la sfârşitul primăverii, lucrurile vor intra în normalitate. Deocamdată însă luna plină operează pe axa Peşti-Fecioară, deci pe Casa a II-a şi a VIII-a şi creează premisele unor participări la tot felul de beneficii şi câştiguri, la avantaje mai mici sau mai mari. Întregul context financiar este pentru ei bun şi lipsit de risc.

Pe de altă parte, tot ceea ce ţine de casă, domiciliu este minunat aspectat, şi aici ar trebui să se ţină cont de anumite lucruri: unii pot să aibă o casă la munte, la mare, la ţară undeva, pe care acum o repară, o amenajează, o transformă sau care abia acum intră în posesia unei case printr-o cumpărare, printr-o tranzacţie. Fac un gest important, un gest pentru care – iară revenim la bani – probabil că vor şi scoate o sumă importantă de bani.

Dar totul e făcut ca să se simtă bine, să fie fericiţi, să fie în favoarea lor, în protecţia lor, pentru confortul lor, pentru desfătarea lor vizuală, pentru beneficiul lor, pentru stabilitatea lor, în fine, au şi ei casă, au şi ei linişte. Conjunctura este bună, ea se menţine câteva săptămâni şi probabil că unele aspecte s-ar putea să nu se manifeste în plan concret în zilele următoare, dar printr-o evoluţie firească a unor gesturi şi prin intenţiile care se vor materializa, lucrurile să se concretizeze în următoarele trei-patru săptămâni.

Este bine să ţină cont de faptul că o serie de elemente care au legătură şi cu banii pot, la un moment dat, în săptămânile următoare, să devină mai importante decât cred acum, dar să nu ne grăbim şi să nu anticipăm, să avem răbdare şi să ajungem şi atunci.

Bună rămâne în continuare Casa Comunicării, pentru aceşti nativi care sunt vorbăreţi, originali, uneori sunt insistenţi, dar sunt foarte creativi, sunt speculativi, sunt de-un curaj ieşit din comun, aproape până la imprudenţă, când este vorba de o vorbi în public, a rosti adevărul, a formula întrebări sau interpelări, a scrie, a publica sau a rezona cu ceilalţi, dar felul în care rezonează ei nu este unul la nivelul diapazonului, ci este unul la nivelul unei amplificări uriaşe, se transfomă într-o formă de protavoce, sunt purtători de cuvânt sau purtători de intenţie sau purtători de ţel, ba chiar îşi pot atribui calităţi de lideri şi de tribuni, să se ducă să pledeze cauza cuiva, a unei persoane sau a unui grup, să se implice într-o serie de activităţi. au o vocaţie de lider prin manifestare orală, prin capacitatea de a fi la cote maxime într-o prestaţie verbală sau publicistică, chiar dacă ea este scrisă, televizată, filmată ori de altă natură.

Săptămâna nu le aduce însă alte evenimente, cel puţin eu nu pot să intuiesc, o serie de contexte care probabil îşi vor găsi locul în viaţa unor dintre nativii din Vărsător, dar care nu se pot intui de pe această hartă. Nici măcar la capitolul sănătate, nu am nimic de rostit şi nimic de anticipat, pentru că nu există premise să se petreacă dezechilibre fiziologice.